Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Runy AP czy AD na Akali.

Baquss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam tylko dwie strony z runami. Ad i Ap , teraz gram sobie Akali, ale nie wiem jakie runy na nią zabrać...

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Runy AP + Dorans Blade = 2 buffy na początku. Często tak robie.

Magic Pene się przydaje, więc jeśli masz runki samo AP + marki M.Pene to bierzesz ap.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Najlepsze na Akali są runki pod AD i z przebiciem (ew. Full AD) + Dorans Blade, zawsze to dodatkowe 12% vampiric na start.

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

WTF wy wogóle gadacie?

Best runki:

Marki - 7x flat attack dmg + 2x m pen

Seal- 9x hp per lvl

Glyphy - 9x flat ability power

Quinty - flat AP

errorforlife.jpg

Sygnatura oraz avatar stworzone przez @xamizo

Opublikowano

@up

Szkoda runek, żeby te +10 ad na start. Lepiej kupić dorans blade. Potem można go sprzedać, jak już się ma hextecha.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

@ Up bardzo szkoda.

Z tymi runkami nie marnujemy 475 golda na start czyli możemy kupić buty + 3 poty dzięki którym można dodgować skillshoty i uciekać przed gankami.

+ Te runki mogą nam się przydać do innych championów.

Czyli nie wcale nie marnujmy.

errorforlife.jpg

Sygnatura oraz avatar stworzone przez @xamizo

Opublikowano

@up

Szkoda runek, żeby te +10 ad na start. Lepiej kupić dorans blade. Potem można go sprzedać, jak już się ma hextecha.

HEUHEUhEUHEUHEUHeUHEUHeUHeU widzę, żę ostro akali śmigasz tam pewnie wszystkie rankedy wygrywasz. Jak zaczynasz doranem na akali to dostaniesz od każdego, podkreślam każdego w dupe na topie. 7x atk dmg + 2x mpen, glyph - ap per lvl, seal - armor, quint - flat ap. A Hextecha się pod koniec kończy :) Osobiście składam taki build mniej więcej -> Butki + 3 poty, Hextech rewolwer, pasek i rylai, rabbadon, lich bane, tutaj możemy dopiero kończyć hextecha :c może i o czymś zapomniałem, dawno nie grałem w lola, a jeszcze więcej akali nie grałem.

Gold Member

nvm

Opublikowano

A ja mam runki AP full do akali i nie kupuje dorana na początku tylko buty i 3 poty i przed chwila mialem staty 10/0/7 a bylem solo top na 2

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Runki ap so op na akali plus buty+3poty.Niewiem jakim trzeba byc debilem by robic ja na ap a co gorsza skladac jej dorana czy trinity hohoh

Opublikowano

Jak w runkach na AP nie masz mana regen to śmiało możesz z nimi cisnąć.

Runy zawsze można zmienić prawda? :)

Runki ap so op na akali plus buty+3poty.Niewiem jakim trzeba byc debilem by robic ja na ap a co gorsza skladac jej dorana czy trinity hohoh

No prawda graj nią pod manaregen carry, dzięki za rady miszczu idę carrować elo do -1500.

Gold Member

nvm

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rób pod AP jeszcze podam Ci kombinacje skilli której używam :D R/Q/R/AA/E , przeciwnik powinien mieć już low hp . AA- Auto Atak ;)

Uwaga Spoiler Tylko +18 !!!

Zboczuch ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...