Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA VC problem mss32.dll

przewod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam :D nie mam co robić na kompie a znalazłem GTA VC fakt faktem, gra troszkę ma.. ale dla zbicia czasu -czemu nie :)

Zainstalowałem grę itd.. a przy uruchomieniu wyskakuje błąd: Nie można znaleźć pliku mss32.dll. Ponowne zainstalowanie może naprawić błąd.. Szukałem na necie i pisali, że jakiś Direct trzeba mieć - podawali coś itd. ale strony nie działały lub po prostu mi nie pomogło. Również pograłem ten plik i wkleiłem do folderu z grą ale nie podziałało i wyskoczył inny błąd :) Proszę o pomoc

Opublikowano

hmm :P pobrałem z innej zamieniłem ii teraz wyskakuje:

The MSS DLL is incorrectly installed in the Windows system directory.

po naciśnięciu na OK

Aplikacja nie została właściowie zainicjowana (0xc0000142). Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikację.

Wkleiłem mss32.dll do folderu z grą po czym odpaliłem przez crack'a klikam na ikonę dwa razy i nic się nie dzieje..

kto pomoże :D

Opublikowano

Przez cracka powiadasz - może to być właśnie jego wina, spróbuj pobrać jakiś inny.

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

• 1 rok później...
Opublikowano

Może odkopie?:P

Mam ten sam problem.Tyle że skąd bym nie sciągnał tego mss32.dll i gdzie bym nie wkleił to pokazuje mi sie

Nie znaleziono punktu wejścia procedury _AIL_set_stream_volume@8 w bibliotece mss32.dll.

Ja posiadam GTA Ultimate Vice city i nie posiadam cracka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...