Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Reset prestizu - hack czy prestige shop?

goodgames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam któryś tam prestiż który głównie wbiłem na serwerach 99999exp

I teraz myślę sobie że w sumie zepsułem sobie tym grę i chce grać od nowa czyli 0 lvl 0 prestiż.

Zastanawiam się więc jak bezpiecznie zredukować takie cuś.

Czy lepiej użyć hacka czy lepiej dobić level na serwerach 9999999 i użyć resetu prestiżu z prestige shopu.

Możecie coś poradzić?

Opublikowano

Miałem podobną sytuacje. Wbiłem 3 prestiż i się woziłem .

Ale nabiłem maks , i zresetowałem a teraz mam już 2 prestiż.

Tylko , może być mały problem . Serwery dedykowane z jakąkolwiek ilością doświadczenia zdobywanego za zabójstwa zostały usunięte i przywrócone do formy Private Match , czyli nie dostajemy doświadczenia i jest ono wyświetlane na kolor szary.

Nie radze używać jakiegokolwiek programu , uznanego za nielegalny przez twórców MW3 , jedno użycie głupiego " Rank Hack'a" grozi po prostu banem na całego Steama , na wszelkie gry jakie posiadasz i jakie posiadać będziesz na tym koncie.

asygnano420120323234741.jpg
Opublikowano

A może napisanie do supportu rozwiązało by sprawę?

Po prostu che reset statystyk bez kombinacji, fajnie by było jak by to załatwili.

Opublikowano

Nikt z moich 30 znajomych którzy używali prestig hack'a nie dostali bana , wybór zależy do ciebie , wolisz szybciej z małym ryzykiem lub wolniej bez ryzyka

Opublikowano

Hextechowy rank hack jest praktycznie nie do wykrycia jeśli nie wpisuje statystyk.. i nie ma bana na całego steama tylko na jedną gre na koncie w tym wypadku Coda także nie pierdziel.

ja Ci polecam hacka jest to szybciej i łatwiej.

76561198048736832.png

Opublikowano

No chyba użyje hacka bo bez sensu jest bić level kilka miesięcy by później zacząć od nowa...

Aktualnie mam 8 prestiż więc jest to mniej więcej połowa gry.

A mógł by ktoś podać takiego hacka bo nie orientuje się w mw3

w mw2 wiadomo EAM ale w mw3 jeszcze nie badałem sprawy.

Opublikowano

Kraas... Pewien jesteś? Dostałem bana na mw2 , właśnie za Rank Hack'a . Zmieniłem sobie tylko 10 poziomów i co?

Konto z statusem VAC : Zablokowane . Nie kłóć się .

asygnano420120323234741.jpg
Opublikowano

A to jak masz 8 prestiż to i tak legalnie nie zresetujesz :) zresetować statystyki możesz dopiero od 15 prestiżu :) a hack to Ci polecam od zaida Advanced coś tam ma nazwe :D

76561198048736832.png

Opublikowano

Za wyzerowanie bana dostać trochę głupie :D

Dobra można zamknąć będę grał do końca już bez boostów w końcu to tylko inny znaczek koło nicku ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...