Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] cheat engine w MC ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Ostatnio postawiłęm sobie serwer w domu dla siebie i braciaka... Graliśmy sobie i podkusiło mnie żeby spróbować cheat engine i o dziwo speed hack działał zmiana wartości nie ale.. jak to możliwe że speed hack działał skoro to multiplayer na serwerze czas też szybciej płynął i po około 30sek wszystko wruciło do normy... Może to ktoś wyjaśnić... Komp na któym grałem nie jest serwerem , serwer stoi na kompie braciaka..

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

działa na 100% mój bracika też widzi mnie jak zasuwam na speed hacku.. I dlatego jeśli to gra na serwerze to jak to się dzieje że cheat engine oddzałowuje na serwer?

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Cheat engine. Nie wiem jak to możliwe że ci to działa na multiku... .... ..... .... .... .... .... . . .. . . . . . . .. .. .!!!!. jak podasz WERSJE cheat engine to powiem to co wiem :P

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

ta najnowsza to chyba 6.1 ...

Opublikowano

ta najnowsza to chyba 6.1 ...

aaa. ona ma własnie bardzo PRZYDATNE bugi :) :) :) :). to dlatego masz speedhacka to już wszystko wyjaśnia :_)

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

No to raczej bug nie jest :P Tylko chyba specjalnie takie coś zrobili.. A w sumie nie wiem :D

Więc jeśli nie ma innego wytlumaczenia no to chyba wyjaśnione :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...