Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Universe Game [Prywatny serwer OGame]

OGamerek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Universe Game

Universe Game to prywatny serwer OGame postawiony przeze mnie na silniku xNova 5.5.

Serwer posiada trzy Universa:

Universum 1 :

Prędkość Gry - x2000

Szybkość Floty - x2000

Prędkość Wydobycia - x2000

Universum 2 :

Prędkość Gry - x1000

Szybkość Floty - x1000

Prędkość Wydobycia - x1000

Universum 3 :

Prędkość Gry - x250

Szybkość Floty - x250

Prędkość Wydobycia - x250

Serwer spolszczony w ok. 50% nie przeze mnie

Link:

http://universe-game.cba.pl/index.php

Silnik będę stopniowo spolszczał w miarę moich możliwości

Serdecznie Zapraszam!!

Jestem otwarty na krytykę.

Opublikowano

Fajny serw polecam speed dobry nowe badania i statki nie wszystko po pl ale i tak da się grać ocena 10/10 :)

MAXCHAOS:

Nick: DawidPL

Lvl: 110

Klasa: War Master

Gildia: ALTERNATYWA

Opublikowano

Witam

Grałem na serwerze jeden caly dzien i przekonałem się że admin to jakiś dzieciak ktory narobił pełno multikont przekazuje sobie surowce i atakuje graczy

Na dowód tego ze to prawda wystarczy wejsć i sprawdzic liste graczy Co drógie konto ma w nazwie imie david hehe

Bardzo nie polecam

Nie posiadam swojego konta na MPC wiec skorzystalem z uprzejmości siostry i jej konta by móc wypowiedziec się na temat serwera

Opublikowano

Witam

Grałem na serwerze jeden caly dzien i przekonałem się że admin to jakiś dzieciak ktory narobił pełno multikont przekazuje sobie surowce i atakuje graczy

Na dowód tego ze to prawda wystarczy wejsć i sprawdzic liste graczy Co drógie konto ma w nazwie imie david hehe

Bardzo nie polecam

Nie posiadam swojego konta na MPC wiec skorzystalem z uprzejmości siostry i jej konta by móc wypowiedziec się na temat serwera

Po pierwsze. Nie mam żadnych kont o nicku dawid. Proszę bardzo jeżeli chcecie sprawdzić zapraszam do listy graczy.

Po drugie. Dałem sobie surowce ale nie atakuje graczy. Można się spytać graczy, którzy tam grają. Atakuję właśnie tylko mojego pomocnika dawida, ponieważ spolszczam flotę i muszę co jakiś czas coś sprawdzić można się dawida spytać ja nie mam nic przeciwko. Pewnie cię dawid zaatakował ale to nie jest admin i nie dałem mu surowców. Z tego co wiem to zacząłeś go wyzywać. W opisie na nic że gracze nie mogą się atakować.

Opublikowano

teraz tez nie polecam przez gracza winiu bo on se flote zbudowal i atakuje kazdego gracza opruch alexis bo on ma lepsza flote

MAXCHAOS:

Nick: DawidPL

Lvl: 110

Klasa: War Master

Gildia: ALTERNATYWA

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer jest chwilowo off, gdyż robiłem forum i pomyliły mi się hosty i cały folder includes się podmienił, musze go od nowa wrzucić na hosta.

Opublikowano

Serwer najprawdopodbniej off 4ever przez moją głupotę i nieuwagę.

Przepraszam wszystkich za stracony

czas. A szkoda bo planowałem już kupić płatny hosting ale teraz to już nie ma po co bo i tak nikt już nie będzie grać.

Opublikowano

Jak będziesz stawiał servery po rób je porządnie i zrób to na porządnej stronie :)

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...