Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy reklamowywanie innego forum jest złamaniem regulaminu ?

Sheek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

tak jak w temacie . Pytam się dlatego że pewien użytkownik reklamuje swoje forum ( gdzie wszystko jest ściągnięte od mpcforum ) na PW . Jeśli to jest złamanie regulaminu to wtedy napiszę nick tej osoby , jeśli nie to proszę o zamknięcie tematu .

Pozdrawiam .

Sheek .

Pomogłem ? Kliknij "Lubię To". Dla Ciebie to tylko jedno kliknięcie , a dla mnie zastrzyk kreatywności i chęci .

Weteran
Opublikowano

Jest to łamanie regulaminu, najlepiej zgłoś go, jakiś moderator się nim zajmie.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

A więc nick tej osoby to : Elsword . Skoro to wykroczenie to trzeba się nim zająć

Pozdrawiam

Sheek .

Pomogłem ? Kliknij "Lubię To". Dla Ciebie to tylko jedno kliknięcie , a dla mnie zastrzyk kreatywności i chęci .

Opublikowano

Zgłoszone , dzięki Heniu . Mam nadzieję , że zrobią z Nim porządek .

+ Jeszcze jeden mądry nikc : JestemTakiJakiJ :D Też reklamował swoje forum . Zostało zgłoszone :)

Opublikowano

Nie wiem po co takich zgłaszać, chyba jeżeli chcek ktoś iść na kidmoda i chce mieć pare zgłoszeń. Te osoby mają po 0 postów więc to są typowo osoby które reklamują inne fora. Im ban nic nie robi...

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Jeżeli widzisz takie osoby zgłaszaj je od razu.My już je wynagrodzimy ;p

zamykam,aby zaraz nie wykluł się spam .

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...