Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Problem....

xAdaam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeździłem

Mitsubishi Eclipse GT

i byłem całkiem dobry ... Kupiłem

Pontiac GTO który jest o wiele lepszy a jeżdzi się nim fatalnie ... Może mi ktoś odpowiedzieć czemu ?

Opublikowano

Nie no żal.

Bo tak po prostu jest,nie każde auto jest dobre i się nim świetnie jeździ,a że kupiłeś muscle car'a to się nie dziwie bo one słabo jeżdżą.Fakt,niby ma lepsze osiągi ale to nie zawsze się liczy.W nfs World tak jest,że nie każde auto jest super i się dobrze prowadzi.Kupiłeś bardzo słabe auto,wręcz złoma - bo jest słabe i ciężko się nim jeździ.GTO wcale nie jest lepszy - ma tylko więcej punktów overall - statystyki,ale to nie znaczy że jest lepszy.Gram długo w tą grę i po prostu wiem które auta trzeba wybierać a które nie.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Dam ci przykład... CCX niby szybki i najlepszy... a w porównaniu do zondy na zakrętach nie ma żadnych szans... Im szybsze tym się bardziej źle skręca, Patrz na to.

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Więc tak grasz w tą grę możliwe ,ze trochę czasu więc napewno zauważyłeś ,że w tej grze występują bugi.Auto kupiłeś ale strasznie złe.Na przykładzie dam ci to.

BMW E46 GTR Za Money wart 1,200,000$.

Za SB(SpeedBoost)Wart 4,500.

Jak zauważyłeś Za SB(SpeedBoost) ma większe:

-Przyspieszenie.

-Pręd.Maksymalną.

Ale to jest kolejny bug te za "$$" jest o wiele wiele szybsze więc..

Dam ci radę jeśli będziesz miał zamiar kupować jakieś auto napisz tutaj na Forum MPC.Doradzimy ci. :)

Pozdrawiam Darek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...