Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

build int bow cap 110

czankkcn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Full int nasuwają się dwie propozycje : fire / cold / pacheon lub cold / light /pacheon . Ogólnie nie polecam full int bowa , ciężko na pvp coś nim ugrać.

Opublikowano

Powiem ci tak mam na Atomix int bowa pech/fire/cold set nova +12 fb acc nova +14 fb bowa nove +14 fb i na pvp daje rade

chodz z zwyklym secie nie masz co wyskakiwac;d

xxx

Opublikowano

Właśnie ten set ;p Ale bez seta ewentualnie można zrobić : Fire / Force / Pacheon , ale to cięzko będzie się tym grać . Jak już zrób sobie bowa full str . Full int bow akurat słaby jest .

Opublikowano

tak jak mowilem ze seta mam 1 z lepszych na serwerze juz ale zrobilem 2 dla zabawy i zwykle itemki +10 FB to padam jak szm**

xxx

Opublikowano

Na atomix graja tylko warrior/cler i blader/fire/force :) Bow int to tylko do pvp mass

Bow int ... ja bym dal light i fire ... tylko ze int to trzeba miec dobry secik bo tak nie ma co nawet zaczynac ;/ lepiej juz zrob full str

Dał bym light/fire xD Taki build nie miał by prawo bytu na serwie :) Pomyśl czemu ???

Warrior w HA jedzie bowa int:

http://www.youtube.c...1&v=L6ZlGbLu7Js

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

bow cold/fire :D imbue cold czyli se delikfenta zamrozisz, nuka z fire .. i tak dalej to jest chyba taki najlepszy bulid

1377531174-U173186.png

Opublikowano

jak int bow to fire cold co ci z lighta :D mag? 1k czy tam 2k wieksze hity speed ? w npc sa :D bafek na parry ratio ^^ w secie dorobisz :D

a z fire jak i cold masz defy pasywy ( mag i phy defa mniam )

Bow fire cold powned !!! a jak int to maszynka na uniqe bo int bow bardziej pod uniqe :D lecz wiza slonko nie ksisz ..:*

a jak chcesz pod pvp to bardziej bym ci polecil bowa str <3

Opublikowano

Bow int to jest najgorszy build z całej gry :) na konkurencyjnym forum jest ankieta i nikt na ten build nie oddał głosu :(

Opublikowano

Zjebany build, jak bow to jedynie full str bądź jakaś hybryda typu str 7:1, zdecydowanie mówimy nie takiemu builidowi ;) Polecam str 110 pach/fire 80 light 20 cold ;) Sam takim gram, na pvp jak i pvm jest znakomity ;) Mój kolega z isro miał bowa full int, ale zreskilował się na speara bo taki bow nie ma żywotności.

Opublikowano

Full int nasuwają się dwie propozycje : fire / cold / pacheon lub cold / light /pacheon . Ogólnie nie polecam full int bowa , ciężko na pvp coś nim ugrać.

lol.

Zdecydowanie na uniqi fire/light/pacheon.

I pvp cold/light/pach.

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano

lol.

Zdecydowanie na uniqi fire/light/pacheon.

I pvp cold/light/pach.

PVP to raczej Fire/cold tak jak nuker xD

Opublikowano

@up

Jak kto lubi, light sie przydaje ;)

A co do imbue z cold, NON sence na uniqi i expa, na pvp moze sie troche przydac, jezeli grasz na serverze z turkami co nie maja na pille.

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...