Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Okropne lagi w Minecrafcie - multik

sebciol2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Mam problem z lagami na servie multiplayer. Kupiliśmy z kumplami dedyka, na początku wszystko było najs ale potem masakra. Lagi są okropne. Czekam jakieś 10 sekund zanim wyrenderuje się świat. No po prostu masakra. Neta posiadam 6 w porywach do 7 mb/s. Próbowałem już w menadżerze zadań ustawiać priorytet na wysoki i na niski ... Zmieniam ustawienia w grze. Dalej nic. Wątpię aby to byłą wina kompa. Karta graficzna 1 GB Radeona HD. Procek dwurdzeniowy 2.6 Ghz. Teraz robię skana PCta Avastem.

Proszę was o jakąkolwiek pomoc. Jeśli taki temat był ( z rozwiązaniem działającym ) to proszę o przekierowanie i przepraszam z góry :/

Odwdzięczę się plusami bądź minuskami.

Opublikowano

Z tego co piszesz to serwer jest na pseudo dedyku, czyli hosting serwerów? Powiedz gdzie, usuń anty xray bo mi zrobił wiele przykrości i lagów. Może to VPS? Z 256mb RAMu huehue (^.^) Powiedziałeś tyle co nic.

"Wiesz skąd pochodzę? (skąd?) Ze stada czarnych owiec..."

65108088483915194916.png

Opublikowano

Serv jest postawiony na pukawka.pl ( ...) na 10 osób. Ale wątpię czy to wina servera gdyż inni nie mają lagów. Na hamachi było to samo :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...