Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Counter] Na branda

sorce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam do dyspozycji cassio, ahri, lb, lux i tutaj moje pytanie, która postać jest najlepszym counter picki'em na branda?

Opublikowano

Z Twoich to LB i Cassio.

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

następny... Po co podajecie tą żałosną stronkę, która była aktualizowana z rok temu + counterpicki nie są dokładne, tzn nie sprawdzają się w połowie przypadków ;x

Na Branda tylko Lb, Ahri, Kassa, morgana mu gówno może. Chyba, że w early spokojnie przefarmi, kupi RoA to wtedy inna sprawa.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Ta lista gowno daje ,na low elo licz sie kto jest lepszy

Na high elo dobor picka juz duzo daje

Leblanc & Ahri z charmem daja rade brandowi szczegolnie ahri ktora moze dashnac z zasiegu creepow kiedy poleci ulti

Opublikowano

Jak dla mnie Branda najlepiej fizzem skontrujesz -.- Ten puszcza w Ciebie ulti, a jak będziesz na dzidzie to nawet DMG nie dostaniesz i dalej nie poleci. A potem doskok i po Brandzie... ;) Bynajmniej mnie łatwo skontrował Fizzem.

he?

Opublikowano

Kazda postac z hard CC bedzie kontra na branda. Czyli z Twoich postaci najlepsza lb, ktora po wbiciu 6lvla zabija branda na combo.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Moim zdaniem counter na Branda to Urgot. Zawsze gdy Brand na midzie to wiem, że może mi jedynie cygaro zapalić.

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Opublikowano

Kassa ;D

Nie ma emocji - jest spokój.

Nie ma ignorancji - jest wiedza.

Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.

Nie ma chaosu - jest harmonia.

Nie ma śmierci - jest Moc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...