Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • ✅ System prywatnych wiadomości
    • ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Counter] Na branda

sorce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam do dyspozycji cassio, ahri, lb, lux i tutaj moje pytanie, która postać jest najlepszym counter picki'em na branda?

Opublikowano

Z Twoich to LB i Cassio.

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

następny... Po co podajecie tą żałosną stronkę, która była aktualizowana z rok temu + counterpicki nie są dokładne, tzn nie sprawdzają się w połowie przypadków ;x

Na Branda tylko Lb, Ahri, Kassa, morgana mu gówno może. Chyba, że w early spokojnie przefarmi, kupi RoA to wtedy inna sprawa.

• Gold Member •

nvm

Opublikowano

Ta lista gowno daje ,na low elo licz sie kto jest lepszy

Na high elo dobor picka juz duzo daje

Leblanc & Ahri z charmem daja rade brandowi szczegolnie ahri ktora moze dashnac z zasiegu creepow kiedy poleci ulti

Opublikowano

Jak dla mnie Branda najlepiej fizzem skontrujesz -.- Ten puszcza w Ciebie ulti, a jak będziesz na dzidzie to nawet DMG nie dostaniesz i dalej nie poleci. A potem doskok i po Brandzie... ;) Bynajmniej mnie łatwo skontrował Fizzem.

he?

Opublikowano

Kazda postac z hard CC bedzie kontra na branda. Czyli z Twoich postaci najlepsza lb, ktora po wbiciu 6lvla zabija branda na combo.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Moim zdaniem counter na Branda to Urgot. Zawsze gdy Brand na midzie to wiem, że może mi jedynie cygaro zapalić.

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Opublikowano

Kassa ;D

Nie ma emocji - jest spokój.

Nie ma ignorancji - jest wiedza.

Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.

Nie ma chaosu - jest harmonia.

Nie ma śmierci - jest Moc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...