Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDZ] [NOWY TYP SERWERA] [FPS]

Dueldaniel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nudzi cie ciagle strzelanie z luku, potrzebujesz karabinow, helikopterow, czolgow, amfibii, sprzetu do nurkowania, karabinu snajperskiego, granatow, "fleszy", napalmu, bomb atomowych, dzial, moze juz to nawet masz, ale czy sluszales o serwerze obslugujacym cos wiecej niz plugin, ale czym moze to byc?...

MOD?NIE MOZE BYC! PRZECIEZ SERWER NIE OBSLUGUJE MODOW...

Nie prawda... nasz serwer obsluguje... pragniesz krwi, headshotow i wyzej wymienionych rzeczy...? To wbijaj, narazie serwer jest w fazie beta i ma pare bledow oraz epickie lagi poniewaz testujemy go na hamachi, no bo po co placic za dedyka na ktorym stoi nie pelny serwer !?

Jesli chcesz pograc wystarczy skontaktowac sie ze mna na skype "Duelsik", lub mailowo [email protected]

Przepraszam za brak polskich znakow...

Opublikowano

OnlyKox - mialem malo czasu na pisanie. Szkoda, ze masz takie wrazenie...

Olastin - mysle, ze nie, bo sam nie jestem dzieckiem cs ani innego fps, koledzy mnie namowili zebym zrobil ten serwer i sie udalo ^^

Opublikowano

Jeśli będziesz chciał go wrzucić na serwa dedyka musisz kupić maszyne bo inaczej nie wrzucisz minecraft,jar czy tam bukkita (zależy z jakich hostingów)

Jestem zwykły młody chłopak nie zostanę bohaterem, z wiekiem pozostaje sobą, mam nadzieje że mądrzeje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...