Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]postacie

rkoi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

slyszalem od kolegi ze w LOL'u sa co jakis czas dodawane nowe postacie czy to prawda jesli tak to co ile ?

JBC: Nie gralem w lola ale mam zamiar zagrac

Opublikowano

Tak to prawda.

Postacie są dodawane mniej więcej co 2/3 tygodnie

@1 i 2 down

po co powtarzać tą samą odpowiedź ?

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Tak, to prawda w LoLu mamy coraz więcej postaci :)

Postacie są dodawane, tak jak koledzy wyżej napisali co 2/3 tygodnie.

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

A ja myślę, że jeśli on nie grał jeszcze to może też chodzić o rotację czyli co tydzień masz 10 losowych bohaterów, którymi możesz grać za darmo bez kupowania :) a champów normalnie dodają co 2 tygodnie w środę :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

dobra to co @up powiedzial to juz wiem .

teraz inna kwestia : z tego co juz wiem to jest to na takiej zasadzie ze co 2 tygodnie sa darmowe losowe postacie a 2/3 miesiaca sa dodawane nowe postacie ktore sa do kupienia .

i jeszcze jedno male pytanie : czy aby zakupic taką postac musze wydawać kase z reala (PLN) czy moge ja zdobyc w grze ?

i ostatnie: postacie kupuje sie na permanent czy na okreslana ilosc dni np 2 tygodnie

Opublikowano

teraz inna kwestia : z tego co juz wiem to jest to na takiej zasadzie ze co 2 tygodnie sa darmowe losowe postacie a 2/3 miesiaca sa dodawane nowe postacie ktore sa do kupienia .

Co tydzień we wtorek są losowe postacie :). A nowa postać jest tak co 3-4 tygodnie. Zależy jak się Riotowi zechce dupe ruszyć :)

czy aby zakupic taką postac musze wydawać kase z reala (PLN) czy moge ja zdobyc w grze ?

Nie musisz, ale możesz ;) I postacie po kupnie są na cały czas.

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...