Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Łowca

Bobek534

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam pytanie czy broń dla snajpera o nazwie "łowca" jest dobra,ponieważ dostałem ją za osiągnięcie i nie wiem czy jest dobra...

Tak wiem mógłbym zobaczyć sam ale gdyby była słaba nie chce sobie zepsuć moich statystyk...

xh56.png

Gość Pexior05
Opublikowano

Broń Łowca jest dobra na serwery Medievil (zapomniałem jak się pisało) i na małe mapki. Musisz sam nią chwilkę pograć żeby się przyzwyczaić. Jest to dość specyficzna broń. Pozdrawiam.

Beka jest jak Ci jeszcze pyro podpali strzałę.

Opublikowano

Na serwery Medieval wprost idealna, ale na normalne serwery totalna lipa ;p

@100 post <#

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

@up

niekoniecznie

@topic

Nie jest wcale taka zła, ale trzeba do niej mieć wyczucie, dobra jest także na duel, jak się siedzi u przeciwników w bazie, w razie czego można się wycofać do dispenserów które uleczą (nie zawsze są, ale zwykle jak się atakuje przeciwników, to z 4 inżynierów naszych tam siedzi robi działka, teleporty i dispensery)No i łuk ma troche słabe obrażenia, ale mi przynajmniej fajnie się nim bawi.

@down

Wiesz, dla mnie to słabe obrażenia jak skauta na hita nie zabijam strzałą w brzuch, a nadleczanego grubego to praktycznie nie ma szans, bo zdąży się wyleczyć po headzie.

Opublikowano

@up

Czytałeś jakie ma obrażenia wgl na wiki TF2 ?

Te obrażenia nie są słabe kiepskie szczególnie z napiętą liną do wystrzału.

http://wiki.teamfortress.com/wiki/Huntsman/pl

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

Ja polecam tą broń i nie tylko na serwery Medieval. Poza tym, jak się umie grać to każda broń może być dobra :)

76561198036106376.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...