Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale. SE vs Nostale.jp czy Nostale.co.kr

BoCy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak, chciałbym się dowiedzieć na którym serwerze bardziej się opłaca graać, szczegółowe info poproszę.

Jeśli chcesz mi pomóc nie musisz wybierać z pośród tych trzech, zaproponuj swój własny ( Bez chamskich odzywek typu; Idz na PL coś osiągnij)

Pozdrawiam.

Opublikowano

z tych 3 ci podałeś to proponuje se. Jest tam wiele polaków jednak o wiele bardziej polecam PL - czemu?

ponieważ na pl możesz mieć wielu przyjaciół którzy ci pomogą, będziesz rozumiał misję bez zaglądania w poradniki, możesz używać super rivalds lub sponsor pay i wiele zarabiac ( ja mam teraz ranga +11, sina +10, des +13 i wk +9 i to all z super rivalds w 2 miechy ;))).

liczę na lika ;)

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

nostale Se na 30 lvlu wybierasz sobie sp jakie chcesz 1/2/3/4 to chyba wiesz ale czasami są fajne eventy np z tego cp się dostaje krzaka albo coś innego oczywiścię so minusy np wróżki możesz robić to cp tak ciagle i 1 ci niedropnie zawsze jest problem z ta ostatnio np chcesz światła wylosujesz ognia i tak 10x pad rzad i to się nudzi ale jeszcze jest fajne joba niema na normie i jak zalozysz sp to bijac na normie bijesz punkty sp oraz jobka na sp licze na lajka aa i co 10 lvli jak robisz misje to dostajesz boxa z eq u7+7

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

z tych 3 ci podałeś to proponuje se. Jest tam wiele polaków jednak o wiele bardziej polecam PL - czemu?

ponieważ na pl możesz mieć wielu przyjaciół którzy ci pomogą, będziesz rozumiał misję bez zaglądania w poradniki, możesz używać super rivalds lub sponsor pay i wiele zarabiac ( ja mam teraz ranga +11, sina +10, des +13 i wk +9 i to all z super rivalds w 2 miechy ;))).

liczę na lika ;)

Wiem jak jest na PL'u sam mam 80 lvl na PL'u tylko mi się znudził.

Co to jest " super rivalds"

Opublikowano

Co to jest " super rivalds"

jak dobrze pamiętam to tam robisz reklamy i darmowe nosdolce dostajesz

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

niom, polecam. jest to sposób na którym zarabiasz spore sumki. ( np godz dziennie to ok 300nd czyli 3 pudla czyli = ok 16kk ) Powiecmy że robisz tak przez 3 dni w tygodniu i masz już na sp +11/12 xD

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

Nie Super Rivalds tylko Super Rewards. MrJigoro łądnie to tak kłamać? Jeśli chcesz wybierać między NosTale Se a JP to wybierz Se, bo JP to praktycznie to samo co PL.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...