Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Najlepszy Zarobek na DiamondMT2 - DT !

Boraletto`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poradnik dotyczący zarobku na serwerze DiamondMT2. Zapraszam do oglądania.

Jeśli się podobał, czekam na miłe komentarze czy wstawiać więcej takich Tut'ów.

by

36733859559970154671.jpg

Opublikowano

Na 3/4 serva trzeba tylko szkate dropnac :> Oczywiscie ripa.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Troche nie kminie .... Dojscie na ripa zajmuje srednio jakos 30-40 min (nieraz wiecej zbugowane mooby/slaby drop mapek) i co z niego mamy ? nie wiem po ile teraz szkata ale jeszcze jak tam gralem to srednio tak za 500kk mozna bylo kupic a dropniecie truty ze szkaty jest bardzo malo prawdopodobne no chyba ze ktos ma szczescie to ok , ale moim zdaniem lepiej zrobic eq se pong/nieumarle do tego 1800 defa i najlepiej body + buff i latac na SP za 1 SP mam pewne 3b a nieraz nawet i owiele wiecej bo moze dropnac lekartwo albo dodatkowy kwiat z moobow wiec mozna nawet do 5b za 1 SP zarobic a 3b to pewniak poza tym SP dobremu bodziakowi zajmuje 15-20 min czyli mozna zrobic 2 SP w ciagu 1 DT wiec nie wiem jak wam sie to oplaca zeby chodzic na ripa ale ok nie wnikam ale zmien nazwe tematu bo to nie jest najlepszy zarobek na Diamondmt2 a jeden z srednich sposobow zarobku ... Na malym lvl handel perlami to bardzo dobry zarobek tzn. kupno malzy u npc i otwieranie ich - na poczatku spora kase na tym zarabialem (spora jak na maly lvl) przewaznie z 1kkk robilem 1,5-2kkk tylko otwieranie tylu malzy jest meczace i monotonne ...Na diamondzie akurat jest bardzo latwo zarobic teraz jeszcze wprowadzili te lizaki i pierscienie do IS wiec ubicie Kosiarza jest banalnie latwe chyba kazdy leszcz go teraz ubije o ile wgl do niego dojdzie ... Ostatnio wbilem na diamonda wlasnie po to aby wyprobowac nowosci i 30k z hita z krytykiem w kose to chyba nie ma mocnych zeby nie ubic , gdybym mial poli na P probowalbym go ubic bez otrucia ale watpie czy jest to mozliwe nie wiem ile moze mi dac poli ale tak maxymalnie obstawiam ze 80k by dalo rade pocisnac

叶是白痴

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jest wiele sposobów lepszych od tego np. dropienie na deskach, dropienie w lesie z metków, wieża se-pong - kwiatki po 850kk sztuka.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...