Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Battlefield 3 bląd przy włączeniu

Wex321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie jak wlaczam Bf3 to mi wysakuje takie okienko EA i pisze "Nieprawidlowa Licencja. Kod przyczyny = Missing dll: dxgi.dll Function: CreateDXGIFactory1. Ktos moze wie czemu nie mogę właczyc gry? gra orginalna, pierwszy raz instalowana (poprawka temat:Battlefield 3 bląd przy właczeniu)

3478hug.jpg
Opublikowano

Dzieki Juz mi wszystko Pieknie Smiga :) jak biegam to 30-40fps a w mysliwcu 55-80 :) i tak Vista 64bit

3478hug.jpg
Gość malutki688
Opublikowano

kolego mialem wczoraj podobny problem a pozniej naprawde zaczelo byc nie ciekawie i mam nadzieje ze juz sobie poradzilem ale to sie zobaczy dopiero, mozesz napisac co zrobiles?

Opublikowano

kolego mialem wczoraj podobny problem a pozniej naprawde zaczelo byc nie ciekawie i mam nadzieje ze juz sobie poradzilem ale to sie zobaczy dopiero, mozesz napisac co zrobiles?

No to tak... xD Mialem VIste Service pack 1... no i Zainstalowalem Service pack 2 64bit na Viste, Pobralem nowe sterowniki na karte graficzną, i dxgi.dll zkopiowałem do folderu z BF. to chyba na tyle. A i jeszcze jedno... Im wiecej gralem tym plynniej mi gra zaczela chodzic. Mysle ze na poczatku byla to kwestia wczytania map i innych "dupereli" gry. :)
3478hug.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...