Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Tilian2

Marcinek :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako iż oficjalna prezentacja serwera została zamknięta za wasze spamowanie otwieram dyskusje, lecz prosze się powstrzymywać od wiadomości tylko "lol ale wywalisty w komsos serwer, nigdy takiego nie widzialem" bo takie wiadomosci zglaszam do moderatorow i z pewnością zagoszczą na waszym koncie warny!

Co ja chciałbym powiedzieć o serwerze?

Po pierwsze gdy o godzinie 22:50 gdy wbiłem na strone (z trudem) zauważyłem czarodziejską liczbę 5257 graczy online!!

Albo serwer jest na prawde udany i odnieśliście sukces albo licznik jest podkręcony, ale raczej tyle osób gra, a raczej grało...

Dlaczego grało?

Bo strona internetowa serwera jest tak przeciążona że ciężko wbić a gdy próbuje połączyć się z serwerem to wyskakuje błąd, wg. mojej oceny serwer nie wytrzymał : :D

A co wy o tym sądzicie?

TYLKO BEZ SPAMU!!

rekl.png
Opublikowano

Hmm, serwer jest dobry. Wydaje się być easy ale system ulepszania opiera się na kilku ulepszaczach a one nie są łatwe do zdobycia. A co do 5000+ graczy to nie wierzę w to, Dlaczego? Byłem na serwerze o tej godzinie i max było 1500.

Pszerfa.          i'm back

Opublikowano

Licznik nie jest podkręcany. Gdyby chcieli w ten sposób zachęcić graczy, to nie przesadzali by z taką liczbą. Serwer jest aktualnie "ofiarą" ataków DDoS co świadczy o tym iż komuś perfidnie gul skacze ;) Myślę, że ataki ustąpią i wszystko wróci do normy. Trzeba tylko przeczekać.

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Licznik nie jest podkręcany. Gdyby chcieli w ten sposób zachęcić graczy, to nie przesadzali by z taką liczbą. Serwer jest aktualnie "ofiarą" ataków DDoS co świadczy o tym iż komuś perfidnie gul skacze ;) Myślę, że ataki ustąpią i wszystko wróci do normy. Trzeba tylko przeczekać.

To teraz nabiera sensu.

Pszerfa.          i'm back

Opublikowano

Ten serw jest teraz ON? Ciagle mam blad podczas laczenia.

Jak już wspomniałem, serwer jest atakowany. Wszystkie tego typu błędy, lagi są efektem ataków DDoS.

Opublikowano

Jak już wspomniałem, serwer jest atakowany. Wszystkie tego typu błędy, lagi są efektem ataków DDoS.

Szkoda że team'y serwerów nie myślą o zabezpieczeniach przed DDoS'ami :)

Opublikowano

1.Dyskusje robimy jak serwer stoi przynajmniej miesiąc.

2.Serwer fajny tylko strasznie mozolny exp ... Mam 75 lvl i przy powiększonych ratach za moba w av2 leci mi tylko 0,04% to ile bez pd? o.O

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Szkoda że team'y serwerów nie myślą o zabezpieczeniach przed DDoS'ami :)

Nie zawsze jest to takie łatwe jak się wydaje ;) Jednak zgadzam się, że tym powinni się jak najszybciej zająć.

Opublikowano

Nie zawsze jest to takie łatwe jak się wydaje ;) Jednak zgadzam się, że tym powinni się jak najszybciej zająć.

Powiem Ci że jest to bardzo proste ;] wystarczy mieć trochę wiedzy w bani i gotowe :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...