Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocencie Konto...

Dezonn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pracowałeś ?

Przecież tu prawie nic nie jest zrobione..

Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,
Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #Grawitacja
Naginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,
bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach.

Opublikowano

Jak narazie to dobrze.

Sub 4 sub?

Ja ci już dałem.

youtube.com/mrdeokable

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

@Up

Dawaj twoją nazwe na youtube. To skomentuje twoje śmieci na koncie, o ile coś wogóle wrzucasz...

deaxy_syg01.png

Opublikowano

Pracowałeś ?

Przecież tu prawie nic nie jest zrobione..

Ja bym poprawiła, na nic...

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

ej trol100% daj link do swojego konta.ps.jak sie usmiechasz to wyglądasz jak troll face?

"Po prostu ku*wa proszę Cie , nic mi nie przypominaj"

Opublikowano

Zwykłe , najprostsze konto.

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Yyyy gdy zobaczyłem filmik ustawiony na startowy to pomyslalem... yyy zal...

Ale pomyslalem no doobra to juz przełknę lecz gdy zobaczylem jakies pojebane filmiki z gta ktore nie maja sensu albo ulepszanie

itemkow fmsa na privie to mi się przykro zrobiło.. i ty się jeszcze takim kontem chwalisz ? ja to bym się schował i nie przyznawał że to moje....

Opublikowano

Przecież oni są albo totalnymi debilami albo to prowokacja, zakładam, że to pierwsze.

@TOP:

Troche lipne konta, powiedziałbym chujowe.

Opublikowano

Hm, poza Intro (Paintowym) ;p To nic konkretnego nie ma na kanałem, co robiłeś takiego szczególnego żeś jest aż tak zapracowany ? ;p

bez reklam.

Opublikowano

Dokładnie tak jak ktoś wyżej napisał... chyba nie muszę mieć konta po to aby oceniać...

Gdybym się zabrał za robienie konta to musiał bym mieć do tego chęci i czas i gwarantuje Ci,

że jakbym robił konto to nie na odpierdol (Może nie robiłeś na odpierdol tylko jesteś taki lewy to już co innego) lecz bym się

trochę postarał i z pewnością wyszło by mi to lepiej od Ciebie :) Tylko mi się nie chcę :)

Co nie znaczy że nie mogę skrytykować twojego konta... popatrz co inni ludzie robią.. a ty zrobisz jakiś chłam dla samej popularności

i chcesz być lubiany ? Materiały powinny przyciągać widza a nie na starcie odstraszać.. Jak już widzę

Dezon studio to mi się przykro robi.

I co mam oglądać jak ty sobie jeździsz jakimiś samochodzikami do muzyki ? Nie wiem jak dla innych ale dla mnie to nie ma sensu, nie ciekawi mnie to

i uważam że jest to marnowanie czasu (nawet jeżeli filmik trwa 30 sekund).

Zrób coś ciekawszego, dodaj swój komentarz - jeżeli się wstydzisz głosu to rób jakieś filmiki żeby przykuły uwagę widza, coś super,

może jakiś poradnik, jakiś trik czy coś w ten deseń a nie jeździsz jak popierdolony bez sensu, bo się tego oglądać nie opłaca

Opublikowano

Hm, poza Intro (Paintowym) ;p To nic konkretnego nie ma na kanałem, co robiłeś takiego szczególnego żeś jest aż tak zapracowany ? ;p

Intro paintowe???

No to chyba nie wiesz co to jest GIMP

Pzdr.

"Po prostu ku*wa proszę Cie , nic mi nie przypominaj"

Opublikowano

Jeżeli jest początkujący to robi to sam i się dopiero uczy.

A ty sie podniecasz że umiesz zrobić lepiej bo już się tym zajmujesz może pare miesięcy.

deaxy_syg01.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...