Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] BFP4f funds - golf manager

Manken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy ktoś dostał właśnie nagrode za tą gre w Sponsor pay , bo ja mam taki problem mianowicie w pasku pisze mi polecenia aby dostać nagrode (Zarejestruj się , osiągnij 2 poziom i zostań aktywnym graczem ) więc tak zarejestrowałem się na trzeci dzień od rejestracji osiągnełem 2 poziom i nabiłem gdzieś z 30 % do 3 lvl , poczekałem dwa dni lecz nie dostałem nagrody , wysłałem do nich zdjęcie że dostałem 2 lvl i zarejestrowałem sie lecz oni uznali że jestem oszustem...., teraz dupa bo nie moge wysłać jeszcze raz i tu moje pytanie czy ktoś otrzymał za to nagrodę może coś trzeba zrobić jeszcze tylko nie wiem co , zależy mi bo bez sensu wchodziłem i klikałem byle co żeby lvl podskoczył, zastanawiałem sie bo oferta trwa zwykle z 9h i za jakiś czas wraca więc chyba nie możliwe żebym nabił 2 lvl tak szybko:)Za pomoc będa lajki :)

Opublikowano

Nie opłaca się robić takich ofert, ja osobiście miałem doczynienia z podobną (wbicie jakiegoś tam lvl'a w jakiejś grze.. Nie pamiętam dokładnie).. Zrobiłem wszystko co trzeba a nagrody jak nie otrzymałem, to raczej nie otrzymam.... Pisałem do supportu SponsorPay'a, do supportu gry i nic.

Nie warto i nie polecam :)

Opublikowano

W sumie racja ja miałem taki plan że nabije lvl i jak coś zrobie sobie dowody w postaci SS, nie dostałem nagrody tak jak sie spodziewałem i wysłałem do pomocy a na drugi dzień pisze że podałem fałszywe dane a tego akurat sie nie spodziewałem...

Dzięki za odpowiedz i temat do zamknięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...