Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Kupno

BlowPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam zamiar kupić 10000 founds. Przeznaczę je dla broń gunnera. Jakie bronie kupić?

Karabin to chyba super szwajcar. Czy jest lepszy?

Jaką bazookę kupić?

Powinno mi zostać trochę foundsów więc na co je wydać? Tylko nie na strzelbę lub pizdolet :D

I czy lepiej grać gunnerem czy soldierem. Zaznaczam że lubię rozwałkę w grach. Cóż poradzić ;)

Nagradzam Laikami.

Opublikowano

Ja bym chyba kupił sr mg + lr mg i zwykłą bazooke.

Nie ma co więcej tracić kasy :)

Nie łatwiej Ci jest powypożyczać broni za VP i popróbować która najbardziej Ci odpowiada?

The-West-728x90_pl_PL.jpg

Opublikowano

LR MG to karabin gunnera przeznaczony na dalszy dystans, a SR MG to karabin na bliski dystans, ale ja na twoim miejscu kupił bym super szwajcara, PP (piracki pistolet) i zwykłą bazooke.

Opublikowano

tłumaczenie sr to short rifle a lr to long rifle. Chodzi mi o drugie sr mg... ,np. rkm maksa przydaje się granatnik, polecam sam używam kompletu szwajcar+mistrzowski rkm maksa+ bazooka

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

tłumaczenie sr to short rifle a lr to long rifle. Chodzi mi o drugie sr mg... ,np. rkm maksa przydaje się granatnik, polecam sam używam kompletu szwajcar+mistrzowski rkm maksa+ bazooka

jakie rifle??? range

rifle to karabin, range to zasięg

ja polecam mg sr i shotgun lr, ale jak nie lubisz strzelb to musisz zadowolić się lr mg, ewentualnie którąś propozycją z powyższych

Opublikowano

na pewno kupię Super Szwajcara i bazookę. Coś jeszcze? jakieś ubrania czy cuś? A i pogromcę czołgów czy super pogromcę czołgów.

Opublikowano

na pewno kupię Super Szwajcara i bazookę. Coś jeszcze? jakieś ubrania czy cuś? A i pogromcę czołgów czy super pogromcę czołgów.

Pogromcę, wersja super/uber to strata kasy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...