Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik]Keye do bety

Lamzioo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Znalazłem sposób na nowe keye.

1.Wchodzimy na stronkę

http://www.gamingclimax.com/giveaways-contests-and-events/beta-giveaways/brick-force-closed-beta-key-giveaway/#beta_key

2. Rejestrujemy się(W prawym górnym rogu jest Register)

3. Wchodzimy na maila i kopiujemy haslo.

4. Potem wchodzimy znowu na stronkę z pkt.1 , zjeżdżamy na sam dół strony i w miejscach na zalogowanie się wpisujemy login i hasło.

5. Po wpisaniu klikamy "Get code" i wyskakuje nam :)

Opublikowano

Taki TUT już był

http://www.mpcforum.pl/topic/566573-brick-force-forum-minecraftowa-strzelanka/

Zejdź trochę niżej i tam jest ;d

Co prawda tylko 3 pkt a nie 5 ;P

jLRw2A6.png

Opublikowano

właśnie... Im więcej tym łatwiej znaleźć xD A ja żadnego klucza nie podawałem a jakoś sobie gram (podaję e-mail zamiast nicku przy logowaniu i wchodzi)

i181269_tress.png

:|: by Me :|:

Sygnaturki i

zamówienie

;)

[PW]

Opublikowano

te klucze to są masowo rozdawane a dlatego aby ktoś grał w ich grę ale trudno jest je zdobyć ponieważ nie wiedzą czy ich serwer utrzyma tak duże przeciążenie. Wyobraźcie sobie 100 wygłodniałych psów w klatce, obok klatek wysypać psią karmę ale tak aby jej nie dosięgały, wypuszczać tylko co 24 psa, następnie wypóść resztę, czy będą one posłusznie czekały ąż ktoś wyjdzie z pokoju gry??? NIE! Wepchają się na "hama" gdy tylko ktoś ktoś odstąpi od jadła, nie dając karmiącym wytchnienia. Czy tego chcemy?

i181269_tress.png

:|: by Me :|:

Sygnaturki i

zamówienie

;)

[PW]

• 3 miesiące temu...
Gość SynekMTG
Opublikowano

Coś nie działa :( Pokazuje mi że nie mają już kodów. Ktoś wie czy ja popelniłem błąd czy poprostu nie mają? I czy istnieje szansa na kod oczywiście :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Myślę , że jakby Admin/Mod zajrzałby czasem to by wiedział , że trzeba temat zamknąć :) Teraz grać może każdy bez Key'i !

1347124469-U687933.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...