Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Enter i strzałki przy wyborze postaci nie działają .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie . Dzisiaj stworzyłem serwer na plikach 2010 od kaszanka.pl i zauważyłem - nie wiem czy to tylko u mnie czy u innych też, iż po zalogowaniu się do okna postaci nie działa Enter ani strzałki i żeby wejść do gry trzeba posługiwać się myszką . Wie ktoś co jest tego przyczyną i ajk to naprawić ? :P Zapewne to bug owych plików serverowych ... ;d

Pozdrawiam,

broneq00

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Stanisław Lem

Opublikowano

To raczej nie jest wina plików serwerowych tylko Launchera. Mam taki sam problem na launcherze v2.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

W plikach klienta 2010 zaraz po wprowadzeniu klawiatury był bug, że nie "null"-ował klawiszy przez co nie można było wybierać strzałkami. Otwórz sobie teraz nowe intrologin.py i odszukaj tam nazwy

# VIRTUAL_KEYBOARD_BUG_FIX

, przekopiuj ten tekst do swojego launchera.

50596142255057180250.png

Opublikowano

Gdzie jest to intrologin??

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Da ktoś to intrologin.py z najnowszego metka?

Opublikowano

@topic zgadza się :P Mam launcher kaszanka v2 ;d Bo na innych się nie mogłem lognąć :D

@Nigahiga w jaki sposób mam niby "dodać" ten tekst do launchera ? :D

@up podpinam się pod prośbę ... może ktoś upnąć najnowsze intrologin.py ? ;p

@spam ;d A tak wgl. dlaczego ciągle mi zmienia nazwę m c n c c na kaszanka ? :D

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Stanisław Lem

Opublikowano

@up Haha xD to samo zauważyłem jak chciałem coś dać na ten hosting :P

Opublikowano

@ Cyclone , bosko . ;D

Też miałam tak kiedyś , ale to nie wina Launchera ani Clienta.. Po prostu jak masz jakiegoś dobrego Anty Wira i kiedyś włączyłeś Luancha i zapytało Ci się , że chcesz otworzyć to kliknąłeś tak nie czytając nic . Trzeba wybrać " otwieraj normalnie " i włączyć . Taka moja sugestia . ;d

Opublikowano

Odbiegając od tematu

Mi na co drugim serwie się tak robi

Raz wszystko dziala Git Majonez

A raz trzeba robic wszystko myszka

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...