Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[YT] Wzruszająca animacja Musisz to zobaczyć !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://youtu.be/Bf9K6SXDkXU

Jak to obejrzałem to jakoś tak mi się dziwnie zrobiło... Chyba się lekko wzruszyłem :mellow: Sami zobaczcie.
ten film a w zasadzie animacja wzrusza, skłania do refleksji. I to wahadło zegarowe, bezlitośnie odliczające czas :(

@down: Albo nie obejrzałeś całej, albo nie masz nic w środku ;)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Ta animacja idealnie odwzorowuje naszą szarą rzeczywistość, oraz chwile, które nie trwają wieczne.

2009 - słyszysz mnie?

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Słaba forma przekazu, to tykanie lekko wkur***.

Opublikowano

Wiesz co? miałem zajebisty dzień. Wkurwiłeś mnie tą animacją. Niestety, ale przedstawia całe życie ;/. Przez ciebie mam doła ;(

graphic.png

Opublikowano

Wiesz co? miałem zajebisty dzień. Wkurwiłeś mnie tą animacją. Niestety, ale przedstawia całe życie ;/. Przez ciebie mam doła ;(

Jeden się rodzi, drugi umiera. Prawa natury. Nic nie poradzisz.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Naprawdę świetna animacja :). Przedstawia życie przeciętnego człowieka. Niestety często doceniamy coś jak stracimy. No i problemy alkoholowe i deprecha to też częste choroby. Wynikają często z problemów zawodowych gdyż utrata pracy = strach o wyżywienie rodziny oraz utrzymanie mieszkania.

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...