Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Co lepsze

Craftingers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym brał Valentine . T-127 jeździłem i powiem że nic specjalnego. Valentine nie jeździłem, ale gdy spotkałem go w bitwie swoim PzIII na prawdę było mi z nim ciężko i przyznam że przegrałem. Nie mogłem go z przodu przebić. Sam chciałem strasznie go sprawdzić, ale kasiorki brak :P

Podsumowując bierz Valentine choć nie wiem jaka jest opinia innych . :)

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Mam i T-127 i Valentine i według mnie T-127 jest dużo lepszy.

T-127, gdy trafi na mecz swojego tieru jest nie do rozwalenia - twardy jak cholera, podobnie jak PzH38...

Valentine także dość dobrze rzuca, ale jednak ma te samo działko co T-127, a ono ma problemy z przebiciem M3 Lee :) Poza tym czołg strasznie wolny.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Polecam T-127, wśród lekkich czołgów ze swoim grubym (jak na swój typ) pancerzem jest nie do pokonania. Nieraz zdobywałem nim 6-7 fragów. Valentine może i jest opancerzony ale na swoim tierze jest więcej przeciwników groźnych dla niego, niż grając T-127.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Radze nie tracisz golda na żaden z tych czołgów tylko wbic sobie t-28 i isc w radzieckie a za golda kupic premium...

sig2@500736700-XerekPL@eu@2@0@11110011000100@1111011000101@01101@pl@0.png

Opublikowano

T-127 mocno radzę, dobry pancerz jak na swój poziom, w miarę szybki, zwrotny i przyzwoite działo.

Valentine za to jest wolny ma słabe działo jak na swój poziom, jedynymi jego zaletami są dobry pancerz i dobra zwrotność.

Opublikowano

Temat do zamknięcia (Kupiłem T-127 = zabitych 127 w 1 dzień i 10 dednięc :/ )

Premium mam jeszcze na 3 tygodnie, więc spokojnie :D

sygnatura111.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...