Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Genesismt2[Pl][Dedyk]

heroes125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1H będzie się ściągał klient, więc sobie trochę poczekam zanim zagram...

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Skoro dropi "aż " 2 ku z metka to resp metków 10 x większy.... ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Do serva nic nie mam. Server jest zaje ale nie zagram z glownie jednego powodu ! u npc nie ma bonow i o skile ciezko... a to dla mnie podstawa.

jak to zmienicie to [ze sie tak wyraze] server bedzie wyjebany w 3 dupy i kazdy bede tam chcial grac... ale puki tego nie zminicie to lipa :[

Opublikowano

pewnie to samo co z Tilian2 ;/ a chciałbym na jakimś świeżaku zagrać

Nick: Mahone

Klasa: SURA WP/ rzadziej smok

Królestwo: Chunjo

<3

Opublikowano

wiekszosc z was leci na takie serwer bo bug na yang i bedziecie pro o kurwa ale w praktyce tak nie jest myslisz ze serwer bedzie stal bez cofek jak byl bug na yang ? nie myslicie logicznie..

Mowie ze jest bug, wiec nie mów ze na niego lece... po za tym na ty serwie jest więcej bugow niż itemow w npc. Jak gm chce wiedziec jakie sa bugi pw.!!!
Opublikowano

normalka ide na x king tylko sciagne klienta

@edit: dzisiaj już 2gb ściągnąłem tera idzie trzeci a jak będzie wirus jak w autopatcherze to nie wiem ;/ bo na PL'u nie mam po co grać a na nawie na razie mam przerwe

Nick: Mahone

Klasa: SURA WP/ rzadziej smok

Królestwo: Chunjo

<3

Opublikowano

Server dno Odradzam . Proponuje aby wyjebali te śmieciowe eq epickie i Wprowadzili to co na plu . Dużo osób czeka na taki serwer z eq jak na polaku bez paintowego gówna . Dodam że to jest HARD (Admin ogarnij na hardzie nie powinno być takiego eq bez sensu dla mnie to easy) KONIEC .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...