Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Do 6300 IP

TotalError

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno kupiłem Mordekaiser'a i nie żałuję. Super wytrzymałość i bardzo dobre DMG, a jeżeli w TF uda Ci się zrobić klon'a AD to masz dużą przewagę. BIERZ MORDE

Wróciłem ;]

Opublikowano

A co myślicie o Vladzie ??

Vlad fajny champ, niedoceniany, bo niby "słaby". Łatwo trzyma lane'a, nie ma many / energii, skille 3x AoE, no i ładny spellvamp w mid game . ( z początku duże cd)

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Vlad jest zajebistym champem , ja nie kumam jak mozna go uwazac slabego, zapchniecie go z topa jak ma rewolwer jest niemozliwe prawie ,ze.Jedyne co go boli to ignite

Opublikowano

Tak jak koledzy wyżej :

swain - z blue buffem nie da się zabić

morderkaiser - ... jego wgl nie da się zabić ...

Opublikowano

Ja polecam Kennena na początku rundy trochę słaby ale po paru dobrych itemach ma takie dmg ze skili że masakra

SnVyYVBMX19fZXVuZV9fXzE1OF9fX05VTExfX184X19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX18xMF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Tak jak @up kennen'a polecam.Duży dmg i łatwa ucieczka

Nie ma emocji - jest spokój.

Nie ma ignorancji - jest wiedza.

Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.

Nie ma chaosu - jest harmonia.

Nie ma śmierci - jest Moc.

Opublikowano

Jakim cudem kennen to AD chyba AP

A no może być ad... Ma jednego skill, dzięki któremu jako ad też ma bardzo duży atak.

Biernie: Co 5 ataków, Kennen zadaje obrażenia magiczne równe 40/50/60/70/80% jego obrażeń od ataku i nakłada Znak Burzy na cel.

Opublikowano

@up masz rację

Tak każdy poleca, morde, a pewnie nim nie graliście tylko widzieliście jak osoba która was jedzie bądź jest w waszym Teamie ogarnia morde. Ja sam mam morderkaisera i nie narzekam, owszem jest dobry ale sam nie wygra gry, chociaż jak by nie wiem jak był mocny (chyba, że w przeciwnym teamie są warzywka ...)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...