Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warn

Betros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Link do posta

http://www.mpcforum.pl/topic/517023-covver/page__st__120__p__4228142#entry4228142

Oceniłem , myślę że warn nie słuszny . Nie piszcie do mnie mogłeś załatwić na pw , bo chciałem , ale RMCF myśli że słuszny .

1377430129-U769346.png
Gość Pexior05
Opublikowano

Myślę, że warn nie słuszny chodź nie jestem pewien.

Nie raz widziałem osoby oceniające tak jak JaQu i raczej nic nie dostały.

Opublikowano

No bo jest słuszny. Co to ma być za ocena? Sam Cię zgłosiłem i mniemam to za dobrą decyzję.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Jprld, co to niby za spam?? Ocenił po swojemu pracę. Niektórzy napiszą: ,,fajna praca, łap lajka. nie umiem takich robić" i warna nie dostają. Beka. Po prostu zamiast napisać: ,,ależ brzydka Ci wyszła ramka", to napisał ,,ramka ssie". To samo, lecz inaczej ubrał to w słowa.

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

No bo jest słuszny. Co to ma być za ocena? Sam Cię zgłosiłem i mniemam to za dobrą decyzję.

Oceniłem po prostu prace , krótko zwięźle i na temat . Z tego co wiem to nigdzie w regulaminie nie ma że wypowiedzi muszą być długie .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Ależ ja nie mówię, że mają być długie. Chodzi tutaj o Twoją obiektywną oceną sygnatury. Zamiast pisać co "ssie", mogłeś poradzić co źle robi.

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...