Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Warrock korean się wyłącza

xPonury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dziś zmęczony po pracy hciałem się odprężyć grając w WR Korea

Ale niestety mam jeden problem :/

Warrocka włączam normalnie jest git ładuje się i gdy się zaloguje do menu głównego (czyli wyswietlają się reklamy o Wr coś za cash itp :P) nagle warrock się wyłącza :/ Mam wyłączonego anty wirusa i zapore ,ale i tak nic z tego, CCleaner'em kompa przeczyściłem i nic :/ Nie posiadam na kompie syfu typu hacki itp.

Wcześniej działało normalnie :/

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Nie gram na Koreanie także dokładnej przyczyny Ci nie podam, ale skoro wcześniej działało normalnie to spróbuj cofnąć windows do punktu przywracania systemu.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Jak zmieniasz IP, aby móc zagrać? Możliwe, że w tym tkwi problem. Zastosuj się do tego poradnika, może pomoże.

http://www.mpcforum.pl/topic/588043-tut-jak-wejsc-przez-proxy-na-warrocka-taiwan/

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

@up weź się naucz czytać. WR Korean to nie to samo co Taiwan.

@topic Ja też tak mam już od dłuższego czasu. Zazwyczaj klikam check file. Potem działa. Jeśli po jednokrotnym sprawdzeniu plików (check file) nie zadziała, spróbuj jeszcze raz (nawet do 5 razy).

nfsw_SALIERI12.png

Nie gram już :D

Opublikowano

Ehh Teraz jest lekko inaczej ,czyli tak: Włączam WR czarny ekran i crash :/

Check files pomogło mi własnie w tym co napisalem :P

Cofanie systemu nic nie dało :/

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...