Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja gra Nidalee

demonic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Moglibyście mi napisać co mam poprawić w swojej grze, co robię źle ? itp. itd.

Była to rozgrywka rankingowa, 1,3k elo >.< (wiem, ssie)

Link:

http://www.leaguereplays.com/replays/match/329492/

Opublikowano

chwalisz się, czy żalisz ?

@down

A jakie staty oczekiwałeś ?

20/0?

Ale ogólnie myślę,że przydałoby się więcej minionów zabitych bo 100 w 30 min jakiejś furory nie robi, najlepiej zaglądaj do jungli (akurat z twojej strony były golemy czyli tak jakbyś miał +3/4 miniony zabite)

1375207970-U250359.png

Opublikowano

mercurki, latarnia, atmog, potem sytuacyjnie ;) nidalee topa niszczy i kontruje takiego op shena elegancko :P ogólnie ad nida kontruje bruiserów nieźle :>

Gold Member

nvm

Opublikowano

Ja przed chwilą grałem tak

tabi ninja

berło rayil

klepsydra

kapelusz

kw miecz

kilof

składam infinity z tego

zapał i składam phantom

Oczywiście wygrałem ze statami 20/4/10

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Trochę dziwny post. Miałaś/eś dobre staty. Chwalisz się nam ?

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

na 1,3k elo grasz nidalee ap na solotopie - non sens. Jezeli bys mial dosc dobrych przeciwnikow to ta nidalee nic by nie robila i bylaby zdejmowana w le secunde!

Opublikowano

Ap nidalee ssie ona tylko ad offtank teraz ap for fun na normale i pod hybryde też się nie opłaca nie masz wtedy survi.

Opublikowano

Na ogół jestem ad carry w klanie, ale wiem że nidalle robiło się offtanka na solo top. Gromiła większość. Postać fajna gdyż ciężko ją gankować. Jak ci koledzy powiedzieli, gdy już masz te golemy przy sobie dają łącznie około 60 golda + exp.. w dalszej grze gdy ich dmg. nie będzie ci sprawiał dużych strat żywotności więc wybieraj się na to czasami ;>

@offtop

sam mam 1050. Elo ci zazdroszczę gdyż chciałbym się sam wybić, w 2 dni straciłem 50 elo. To nie jest fajnie. Jak grasz na West to pisz mi na pw wybiję się z tobą gdyż tutaj.. to nie dla mnie.

asdasddsaasdasdasd.png

http://www.mpcforum.pl/topic/899624-zlecenie-herb-druyny-pikarskiej/ ZRÓB DLA MNIE HERB - MILION LAJKÓW DO WYGRANIA

Opublikowano

@up

Z chęcią bym zagrał, ale gram na eune.

Dowiedziałem się, że lepiej grać na AD, będę próbował.

Temat można zamknąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...