Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Czy chcielibyście łodzie

Daxter7wwe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od dawna myślę czemu nie ma łodzi w BFH niby to darmowa gra ale w P4F są łodzie , i dlatego założyłem ten temat byście wypowiadali się czy łodzie się przydałyby się czy są zbędne . Moim zdaniem łodzie były by potrzebne na Wyspę Wake bo jak zabiorą samoloty to pozostały by łodzie .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

pomysł nie jest taki zły, sam o tym kiedyś rozmyślałem :)

zapewne nawet jak EAsy na to wpadną to i tak się im nie będzie chciało tego wprowadzić

jak by wprowadzać już to to i od razu wodną mapkę do naparzanki na łodziach

Opublikowano

Nie. Dlaczego? Ponieważ wtedy każdy na CTF by sobie mógł przepłynąć po wodzie i wziąć flage, czyli zdecydowanie nie

Wiadomo że nie będą na każdej mapie, jakby miały już być

Np. Czołgów na vv ctf nie masz przecież.

Opublikowano

Hah , jeżeli by zrobili to na pewno przywoływało by się czymś ze sklepu , za kasę . Ja mam lepszy pomysł nad zrobieniem mapy gdzie są tylko dwie małe wyspy dla frakcji , i na każdej samoloty , a reszta woda , niezła by była nawalanka samolotowa D:

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Hah , jeżeli by zrobili to na pewno przywoływało by się czymś ze sklepu , za kasę . Ja mam lepszy pomysł nad zrobieniem mapy gdzie są tylko dwie małe wyspy dla frakcji , i na każdej samoloty , a reszta woda , niezła by była nawalanka samolotowa D:

Ja mam pomysł na mapkę, że zaczynają na dwóch lotniskowcach(reszta woda), i tam są samoloty i łodzie właśnie.

Do tego łódź ma 3 miejsca i na tylnym siedzeniu jest CKM :D

Opublikowano

Na Wyspie Wake :D samoloty sie dodaja co 3sec :D A łodzie to nie jest dobry pomysł bo mzna by było oplynąć drogę do bazy przeciwnika i zabrrac flage :D

242662WizKhalifa.png

Opublikowano

Nie, nie, nie jakby przywoływało się je czymś ze sklepu to połowa graczy nie miła by łodzi na wyspie wake łodzie były by idiotyzmem. Łodzie sprawdziłyby się tylko na deth match'u na mapie na której nie ma żadnego lądu

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Według mnie.. Są zbędne. Głupi pomysł, zresztą my- tutaj na MPCforum nie mamy żadnego wpływu na to, czy dodadzą to do gry, czy nie :P

@down

rozumiem, rozumiem :P

Opublikowano

Według mnie.. Są zbędne. Głupi pomysł, zresztą my- tutaj na MPCforum nie mamy żadnego wpływu na to, czy dodadzą to do gry, czy nie :P

Dobrze mówisz ale po 1 to nie mój pomysł . Po 2 nie , nie mamy wpływu ale chciałem dowiedzieć się jakie wy macie opinie na ten temat .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Łódz w bfh *.*

Tak, bo bym je rozwalał caly czas z rpg.

Tak, dokładnie.I musiałaby powstać nowa mapa.

@xamizo

Można napisać do supportu.

461151420292002410470.png
Opublikowano

@xamizo

Można napisać do supportu.

Tak, ale wątpię aby kiedykolwiek to wprowadzili do gry, a na pewno nie w najbliższym czasie :)

Opublikowano

Łodzie?

hmmm....

Myślę, że nie potrzebne.

Jeżeli nowy automobil to najbardziej przydałby się... uwaga... MOTOR!!

Który by był np. o 25% szybszy od samochodu i np. dawałby możliwość strzelania prowadząc :P

Ale to tylko moje zdanie ^^

1365954711-U52460.jpg

Opublikowano

Ten motor to dobry pomysł ale jak by był dwuosobowy i osoba która jet pasażerem mogła strzelać no i oczywiście musiał by by szybszy od samochodu o minimum 20% :D:D

242662WizKhalifa.png

Opublikowano

@2xup tak zrobmy z BFH GTA tylko czekac moze odrazu Jakies helikoptery i odrzutowce

Samoloty już są ^^

1365954711-U52460.jpg

Opublikowano

Myśle nie chodzi o odrzutowce a myśliwce z rakietami to już by nie było takie złe ale jakoś mi się nie podoba dodawanie nowych pojazdów. A co do motoru to EAsy by musiało wymyślić jakąś fabułę dodania pojazdu czyli nowe stroje, bronie itp. Motor byłby szybki ale miałby mało pancerza myśle że ok. 90

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Myśle nie chodzi o odrzutowce a myśliwce z rakietami to już by nie było takie złe ale jakoś mi się nie podoba dodawanie nowych pojazdów. A co do motoru to EAsy by musiało wymyślić jakąś fabułę dodania pojazdu czyli nowe stroje, bronie itp. Motor byłby szybki ale miałby mało pancerza myśle że ok. 90

No dokładnie o to mi chodziło ^^

Ale widząc, że ekipa Ea zaczęła się interesować (bardziej) BFH, to może... :D

1365954711-U52460.jpg

Opublikowano

@up

Zaczęli się interesować, bo ludzie odchodzą.

Łodzie jak dla mnie kompletnie zbędne, jedyna mapa, na której można by je wykorzystać to WW a i tak lepszym wyjściem są samoloty. Kto by ruszył łódź, podczas gdy na niebie wrogie samoloty.

Wystarczy już, że wprowadzili jakieś syfiaste bronie, stroje.

Opublikowano

Jak dla mnie to, to co już jest + ew. te motory są dostatecznie wystarczające. Nie potrzebny nam tam żaden dodatkowy pojazd, broń czy mapka, co było by tylko bezużyteczne i zajmowało by system. Lepiej mieć mniej, niż żeby się przelewało.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...