Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[champ]Lux vs. swain

kalafio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zależy swain bije długo ale mocno + sie leczy a lux ciśnie raz a mocno, osobiście w rankedzie poprzednim lux cisnolem swaina jakieś 5:0 ale może poprostu swain był zły? wg mnie są to 2 różne postaci, w harrasie wygrywa lux lecz w wytrzymałości swain, sam wybieraj

Opublikowano

Jak dla mnie to Swain często nim gram . I jest jednym z lepszych magów jak na mój gust . Bardzo dużego dmg nie ma ale za to z odpowiednim buildem może długo stać na ulti w tf i każdemu troche hp zbijać . Gra na midzie jest dość łatwa od 6 levela nie musisz się martwić o hp trochę gorzej z mp ale blu i po kłopocie . Dobry ma skill pod e który zwiększa dmg na celu o 20%.

Opublikowano

Raczej Swain z powodu leczenia się z ulti, które bardzo pomaga w TF. Poza tym moim zdaniem jest ogólnie lepszy niż Lux.

Wróciłem ;]

Opublikowano

Ja bardziej preferuje Lux. Swain jest bardziej pod ap tanka a ignite wystarczy podczas heala mu dac i pozamiatane :) Lux z kolei w szybkim czasie moze zadac duze obrażenia więc ją polecam.

ElectriPL

Tak To JA :)

Opublikowano

Lux ma dobre ulti do spamu co 30sec :P

za to Swain jak dla mnie jest lepszy...ma duży dmg i jakoś lepiej mi sie gra, ult co 5sec, przejdziesz przez minionki i masz full hp ;P

tylko że ze swainem bez blue nic nie zrobisz :P

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...