Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kilka pytań o Origin

djmati5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Z pewnych powodów niestety nie mogę korzystać z kompa więc pozostaje mi laptop

Chciałem sobie zamówić kilka gierek z Origina, tylko że nie wiem, czy jakbym kupił na laptopie i ściągnął program Origin i ew. zaczął ściągać gierki, to czy później mógłbym też na komputerze ściągnąć i grać w te gierki?

Czy jak ściągnę na laptopie jakąś grę i będę chciał na kompie pograć (bo na laptopie wątpie żeby coś ruszyło) to będę mógł skopiować na dysk i wrzucić na kompa z pewnością że czasem niepotrzebnie ściągałem?

@niestety komp... chwilami odmawiał posłuszeństwa i musiałem wymienić pewną część która była wadliwa, a przez ten czas po prostu chciałem zamówić gierki już, tylko mnie to zastanawiało ;]

z góry dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam ;]

Opublikowano

Tak, bo gry aktywowane na koncie Origin są na zawsze. Na koncie możesz zalogować się wszędzie. Gry są przypisane do konta.

Opublikowano

Tak samo jak wyżej. Masz konto na steamie? Przy uruchomieniu gry na steamie wyświetla się klucz gry, który (nie zawsze, ale nie jestem pewien) można wklepać na konto Origin. Sam tak zrobiłem z Dead Space 2.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

w takim razie wielkie dzieki, teraz wiem , ze moge bez obaw zamowic

dla wszystkich po lajku

@up. na steamie chyba mam konto ale dobrze by bylo pamietac passy do niego lub chociażby e-mai, na szczescie tam nic nie mialem

jeszcze raz dzieki ;]

@to close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...