Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]4800 - Tank z Pier*olnięciem

DiFReNT^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaję mi się, że Nasus nie jest typowym tankiem. Tank z itemami pod niego ma małe ataki. Wiem, że Dr.Mundo ma dobre obrażenia z tasaka, bo nie może zabrać mniej obrażeń niż 80/130/180/230/280 oraz obrażenia liczą się od ilości hp przeciwnika.

Opublikowano

Amumu - samo ulti wygrywa teamfighty

Jarvan - sporo bije jak na tanka, chociaż ostatnio nie jest za często używany.

Garen - niszczy early game.

Singed - nie najgorszy dmg

Ps: nasus to offtank ;)

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

bo amumu to typowy jungler do wygrywania na low elo, a ty pewnie grales nim na linii

co do tematu to warwick, udyr, irelia

Opublikowano

jarvan - offtank sporo hp i spory dmg dobry w tfach przez ulti i podbicie

singed - ogarniety masakrycznie wkur*ia ;P w early wrzuca cie pod towera a w late spory dmg.

nasus - wyfarmiony zadaje olbrzymi dmg

sion - wiem ze nie jest tankiem ale wyfarmiony ma sporo hp i po odpaleniu ulti prawie niesmiertelny :D

Opublikowano

MALPHITE - OP TANK CARRUJE GRY CISNIE AD CARRY NA COMBO POLECAM OP ULT SAM WYGRYWA TF OPOPOPOPOPOPOPOPOPOPOPOPOPOPOPOPOPOPOP

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Opublikowano

Shen.

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Kup Irelię. Trochę cięzką do ogarnięcia ale jak już ogarniesz to bedą przed Tobą uciekać.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

Za 4.800 - Jarvan IV, nawet nie musisz isć w defa, tylko w samego offa i tak wygrasz ....

Za 3.200 - Morderkaiser - bijesz all skilami i nic ... nawet mu hp nie zjesz ...

Za 1.350 - Nasus - jak wyfarmisz z Q to już wygrałeś. je!@# Ci z Q i połowy hp nie masz ....

Za 450 - nunu - co jak co ... jemu się mana nie kończy, spowolnienie, dobre ulti (ale jak laduje sie ulti dasz stuna i po )

Opublikowano

Nikt galio nie wymienił?

Jego ulti koksi Tfy, ochronka daje mu hp jak go bijesz, to tego armor i mres. Budowany pod mega tanka z przewagą mresa daje na końcu około 250 armora, 300 resa jak nie więcej z włączoną ochronką, a połowa mresa zmienia się w ap, więc pierdolnięcie jest.

167161466687770313241.png

Opublikowano

Irelia, mozesz nia wygrac wszystko, ale mimo to, polecam ci dobic te 6300 i kupic Shyvane.

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...