Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Proszęo help!

lukaszosa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z grą wszystko działa wybieram sobie struj (mam item hacka) przez winjecta go wgrywałem no i teraz niedziała mi multiplayer (reinstal nie wchodzi w gre)proszę o pomoc jak najszybciej!! a i jescze jedno :Potrzebuje aimbota do tej gry tylko działającego i jak by ktoś mogł napisać jak go wgrać ma +!!!!!

Opublikowano

Nie istnieją żadne item hacki i podobne rzeczy ew mogą ci konto ukraść . Nie pobieraj żadnego syfu . Jedyne co działało to dr pepper , ale już nie działa . Teraz reinstall zrób i wyczyść kompa antywirkiem . A co do aimbota to jest tylko mmohax za którego trzeba zapłacić .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak "Item hack", wszystkie rzeczy można uzyskać poprzez zmianę w plikach, jednak objawia się to tym, że nie działa multi.

Cheaty znajdziesz na forum, jeżeli nie to obecnie nie ma udostępnionych 4free.

Paczkę injectorów masz w dziale battlefield.

Opublikowano

a moge widziec jak usunąć item hacka??

Usunąć pliki, które wgrałeś i zastąpić starymi, bądź jak Diego napisał reinstall, to najpewniejszy sposób.

Opublikowano

Jeny...Po prostu skasuj plik BTH , wejdź na stronę główną i zaloguj się i kliknij Graj, chyba powinno zacząć pobierać.

461151420292002410470.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...