Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Udyr vs Shaco (Jungla)

Karolenko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Udyr 100% . Niby shaco jest lepszy ale ma insta bana na rankedach więc sobie nim nie pograsz . Polecam udyra nie trzeba z jungli wychodzić bo zółw + fenix i tak masz full życia

Opublikowano

Shaco - bardziej early

Udyr - mid i late

Shaco ma na początku spory dmg, ale potem jest raczej średni.

A Udyr bije w late ogromny dmg nawet z buildem na samo survi.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi, którzy piszą, że Shaco ma słabe Mid czy Late. Shaco to postać dobra na każdy etap gry. Po zrobieniu Barona (którego robię w 18-21 minucie) mam kryty z Q po nie cały 1000. No kurde ... Shaco ma ten minus, że często focus na niego idzie. Shaco ma ten plus w jungli, że nie potrzebuje Smite'a na golema, możesz zacząć od Blue czy Red. Mi się bardzo podoba Shaco i go polecam (teraz po buffie <3.). Cya.

he?

Opublikowano

Tak bierz shaco,

+ free flesh

+ 100% krytyka

+ smieszne pacynki = świetna jungla

+ klon ...

- focusowany, papier

Shaco ladnie ganguje i szybko robi jungle

Opublikowano

Wybrałbym Shaco. Szybka jungla, bardzo dobre DMG, slow, system ucieczki i gonienia, bulid AP i AD (polecam AD, AP 4fun) i lepsze ganki niż Udyr. Jeżeli uda Ci się dobrze zgankować w early to w late niszczysz system ^^

Wróciłem ;]

Opublikowano

Jungla? To oczywiście, że Shaco.. Udyr mu pod tym względem nie dorównuje według mnie.

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

Jestem za Shaco.

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

Udyr pheonix najszybsza gra ,bardziej tanky,late ma lepszy

Ktos wspominal ze shaco banned 24/7 to po 1600 jest juz rzadziej.Shaco nie jest to samo co late bo 1-2 osoby powinny miec oracle wiec ciezko nim wziasc z zaskoczenia a ad carry zazwyczaj(chociaz nie zawsze) ma obstawe w postaci jakiegos supporta chociazby gdzie 1 stun mu strasznie przeszkodzi ,a potem caly sie team zlatuje.Ale faktycznie early/mid game ma fantastyczne

Opublikowano

Shaco straszny papier i później nic nie robi. 1 stun i pada. Fakt ma free flasha, + niewidoczność, ale zawsze można kupić oracla.

Ja brałbym Udyra , bo:

- Szybka jungla.

- Bezpieczna jungla.

- Bardziej tanky.

- Pod koniec gry i tak robi super dmg.

- Stun.

Jedynie ma słabsze ganki niż shaco.

Opublikowano

Shaco :)

Ostatnio z Dj. zagraliśmy sobie meczyka.

Testowałem builda pod offtanka i zadziałał.

Jak założycie butki, latarnie i warmog do 20 minuty to potem atma i kox w late.

Opublikowano

ja polecam udyra po 1 ciekawsza gra moze ma wolniejsza jungle ale bedziesz bardziej z niego zadowolony;]

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Udyr - nafeedowany offtank to piekło dla przeciwnika, zniszczysz każdego, ale Ciebie będzie cholernie ciężko pokonać..

Shaco - co to jest shaco? pink ward/oracle i go nie ma, co z tego że zrobi kilka gankow w early game jak w late nic nie nawojuje, jedynie to walnie 2-3 hity i ucieknie na niewidzialności (albo nie ucieknie)

o8bh2s.jpg
Opublikowano

w zasadzie lepsza i szybsza jungla to udyrem. tylko na początku shaco z zabawkami szybciej ogarnie, ale w late lepiej sobie radzi udyr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...