Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tablet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jaki tablet polecacie z androidem ja znalazłem Lark Freeme 70.1 za 244 zł

Tablety do 250zł tylko!

final.jpg

Opublikowano

Tablet do 250 zł? Taki pochodzi ci z pół roku... Radziłbym Ci zbierać pieniądze i kupić iPada lub iPada 2.

Opublikowano

Z mojej strony poleciłbym Ci Tablet Verdon 7".

Proszę, oto link do aukcji tego Tabletu.\

http://allegro.pl/rewelacyjny-tablet-vordon-7-android-4gb-i2217150881.html

System operacyjny, na którym stoi Tablet, to Android 2.2. Jest to jeden z najwygodniejszych i najszybszych systemów. Następnym plusem jest Android Market. Za pomocą tej usługi możesz pobrać wiele przydatnych aplikacji. Ilość pamięci RAM jest naprawdę zadowalająca- 256MB. Możesz również oglądać filmy w świetnej jakości, rozdzielczość ekranu to 800 x 480. Tablet obsługuje takie formaty plików video, jak:

MPEG1, MPEG2, MPEG4, MP4, FLV, MOV, MKV, MPG DAT, WMV.

Dzięki dobrej karcie sieciowej możesz cieszyć się z szybkiego internetu. Bateria wystarcza na około 4 godziny użytkowania. Poza tym Tablet jest wyposażony w kamerę 0,3 px.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Marselo, zamiast napisać od siebie co sądzisz o tablecie z linku, walisz perfidną reklamę... Tak poza tym, kamera 0.3px? :)

Do 250zł chcesz kupić tablet? Zrazisz się tylko, bo w tej cenie nie znajdziesz nic dobrego (pod dobrym mam na myśli pojemnościowy ekran, dobre kąty widzenia, procesor ARMv7 i jakieś ludzkie GPU).

Jeśli chciałbyś uzbierać drugie tyle (czyt. skombinował w sumie koło 500zł), to zainteresuj się serią Ainol Novo 7. Któryś z nich Ci będzie zapewne odpowiadał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...