Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exp PL

Rowina19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie ,a mianowicie w ile wbije od 70 lv do 75 lv w V2 bodziakiem ogarniam full spota , tak na oko , będą lajki ;p

@edit około 2/3 godziny dziennie ;) Najlepiej piszcie ile godzin Mi to zajmie ;) .

Zapomniałbym bez żadnych dodatków z is'a PD itp( szkoda pieniędzy ) z lasu też nie mam

Opublikowano

Zależy ile czasu dziennie będziesz poświęcał i czy zawsze będziesz miał całego spota dla siebie.

~ 20 dni/ miech.

bez reklam.

Opublikowano

Zależy ile czasu dziennie będziesz poświęcał i czy zawsze będziesz miał całego spota dla siebie.

~ 20 dni/ miech.

Wtf?! :D. Zakładając że będzie spot , będziesz miał PD normalny z Is + Pd załatw sobie z lasu. Ogarniając cały spot . i grając dziennie 10 h wbijesz to do około 5 dni :)

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano
Wtf?! :D. Zakładając że będzie spot , będziesz miał PD normalny z Is + Pd załatw sobie z lasu. Ogarniając cały spot . i grając dziennie 10 h wbijesz to do około 5 dni :)

Bądź nolifem, wbij 5 lvli w 5 dni, fuck yeah 2x.

To nie o to chodzi, żeby lecieć jak najszybciej, gra ma sprawiać przyjemność a nie męczyć.

bez reklam.

Opublikowano

10-15 dni ale przy mocnej grze ...

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Opublikowano
No chyba sobie kpisz spamerze,

Jeszcze raz powiesz coś takiego w moją stronę i inaczej to załatwimy.

@Topic

Przypominam, że mówię o normalnej, spokojnej, przyjemnej grze, a nie o grze na dzikusa.

bez reklam.

Opublikowano

Sprawdź ile wbijasz expa w 1h, następnie sprawdź ile potrzeba expa od 70 do 75 i podziel to przez exp, który wbiłeś w godzine, dostaniesz wynik w godzinach, bardziej dokładny niż strzelanie userów.

Pozdrawiam.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Lepiej z PD, szybko się wyrobisz w góra. 15 dni.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...