Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Cabal x-gaming co robić ?

shadow11901

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam problem. Mianowicie zainstalowałem cabala(x-gaming) , podmieniłem cabal main (na tego ze strony ,gdzyż wyskakiwał mi error) zupdatowało, wszystko ładnie pieknie tyle że nie chce się odpalić. Klikam START GAME , pojawia się x-trap , znika i nic ... gra nie rusza. Czy mógłby ktoś pomóc ?

NIe mam macro , cheatów nie używam , mam administratora na Windowsie (SP3) , antywirus i Firewall wyłączone.

Opublikowano

Zrobiłem reinstala tak jak radziłeś , pobrałem też jeszcze raz cabalmain i coś się zmieniło ... tym razem wyskakuje error (po naciśnięciu start game) " The game security module update has failed [00010001:800C0006]. Robiłem 2x reinstala i nadal ten sam błąd. Wiesz może co z tym zrobić ?

Opublikowano

Bo privy są odwalone tak "na byle jak" xD Poprostu odwalają clienta byle jakiego żeby działał kilku osobom i tyle....

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Musisz miec windows 7 ja miałem taki sam problem ale zainstalowałem win 7 i od razu smiga ,tylko mam kolejny problem :D pojawia sie niebieski ekran a na nim dumping psihical memory to disk i laduje się do 100 i restart kompa nie wiem jak to naprawić jak by ktoś znał odp na to bardzo prosze !

Aaa ;D jeśli miałem racje daj mi haczyk ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...