Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Mikro

lukaszosa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nie w tym dziale to sorki ja nowy u was jest pewna rada mam zaufanie do was xD.Mam sprawę co lepiej kupic słuchawki+mikro za 21zł czy mikro 14zł i słuchawki 12zł i nie chodzi mi o oszczędność tylko o jakość osobiścię wolę słuchawy-+mikro bo wygodniejsze ale liczy się jakość :) Proszę o pomoc

Opublikowano

Ja nagrywam materiały na YouTube (możesz sprawdzić jak mnie słychać w sygnie link) mikrofonem "Wireless SingStar Microphone Receiver" to od ps3 ale kompatybilny z moim komputerem lecz musiałem zorganizować sobie stojak :D Wracając do tematu, zazwyczaj jakość łączy się z ceną ale to nie oznacza że nie można kupić tanich słuchawek z wbudowanym mikrofonem za mniejsze pieniądze. Jeżeli jest Ci wygodniej to kup wspomniane już słuchawki z wbudowanym mikrofonem, do 40 zł myślę że uda Ci się kupić niezłe słuchawki z dobrym mikrofonem. U mnie w Saturnie za 40 zł są słuchawki nazywające się "Shaggy" (jest jeszcze taki sam model z inną nazwą różniący się obudową i kolorem) są za 40 zł, słyszałem od kolegów że są dobre. Więc poszukaj na forach, jakiś gazetkach tych większych sklepów bądź typowo komputerowych podobnych słuchawek. Pzdr vipek ;D

Opublikowano

najlepiej kup zalman - zl1 mic najlepszy mikro około 20 zł kosztuje jest rewelacyjny a słuchawki polecam koss ur -20 kosztują 60-100 zł ale warto moim zdaniem pozatym mikro + słuchawki dają to że jak słuchawki wymagają naprawy mam nadal mikro i na odwrót

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...