Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis serwerów dedykowanych

HansKlopsss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

reklamuj sobie to gówno gdzie indziej i najpierw umieść coś na tym forum i naucz się pozycjonować bo i tak nikt Ci na takim gównie nawet pół minuty nie posiedzi a o rejestrowaniu się już nawet nie wspomne...

Net & VPS

1851169868.png1856743223.png

...:::Tanie Botowanie na VPS:::...

...:::Tanie Konta FE na CZ3:::...

...:::W wolnych chwilach bugowanie dronów za free:::...

Opublikowano

reklamuj sobie to gówno gdzie indziej i najpierw umieść coś na tym forum i naucz się pozycjonować bo i tak nikt Ci na takim gównie nawet pół minuty nie posiedzi a o rejestrowaniu się już nawet nie wspomne...

....

Fajnie, że nie znasz mnie i wiesz wszystko o mnie, od pozycjonowania zaczynając...

Opublikowano

Zakładając forum na gównianym darmowym skrypcie, który można rozpierdolić pierwszym lepszym exploitem udowodniłeś swoją inteligencje...kolejna sprawa, aby forum przyciągało musi zawierać treść zachęcającą do korzystania z niego...

na początek powinieneś znaleźć pare osób chętnych do pomocy i umieścić kilka preceli pozwalających wypozycjonować forum pod odpowiednim kontem a Ty dajesz coś co jest totalnie gołe i nikomu do niczego nie przydatne tym samym zniechęcając potencjalnych userów do ponownego wejścia na stronke. Najpierw zadbaj o zaplecze a potem o reklame i to taką, która zachęca a nie zniechęca swoją nachalnością bo spam, który uskuteczniasz do niczego Cię nie doprowadzi...

Polecam zapoznać się z pojęciami takimi jak seo, precele, katalogi itd a potem ewentualnie szukać serwisów chcących podlinkować sie z Twoim serwisem bądź wymienić bannerami ale napewno nie napierdalać spamu gdzie się da....

Pozycjonowałem dwa z największych polskich warezów więc po Twoim podejściu wiem ile warte mogą być Twoje umiejętności jak i po tym jak prezentowana przez Ciebie stronka się prezentuje o.O

Net & VPS

1851169868.png1856743223.png

...:::Tanie Botowanie na VPS:::...

...:::Tanie Konta FE na CZ3:::...

...:::W wolnych chwilach bugowanie dronów za free:::...

Opublikowano

Hahahaha... nie wiesz o co mi chodziło zakładając forum więc nie pisz.

Zakładając forum na gównianym darmowym skrypcie, który można rozpierdolić pierwszym lepszym exploitem udowodniłeś swoją inteligencje

Widzę, ze na wszystkim się znasz... no no... proszę bardzo jak jesteś taki mądry to rozwal.

I jak masz zamiar się wymądrzać to nie pisz... ciekawe jak ja zrobiłem stronę w kilka dni z 300 uu dziennie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...