Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trudny wybor :P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema uzytkownicy, mam takie do was pytanie. Od niedawna meczy mnie grypa zoladkowa. Wczesniej mialem Biegunke, Wymioty i temperature. Teraz zostala mi tylko Biegunka. Jak sie jej pozbyc? Dostalem Lek od Doktora ktory powstrzymuje biegunke, ale tak ze nie korzystasz z Toalety przez min. 2 dni ... Wziasc ten Lek i miec spokoj, czy meczyc sie dalej?

Nie chce glupich odpowiedzi, postow i zbednego spamu.

61093c6efb.png

Opublikowano

Skoro masz biegunkę to zmien diete na czas trwania biegunki. Kaszka mleczna banany i jakies lekkostrawne produkty. Przy czym dokładnie przegryzać kazde jedzenie, a nie połykać garściami jak świnia z koryta :D. Najlepiej gorzka herbata, mleko, woda niegazowana do picia. Węgiel drzewny w tabletkach też polecam.

jqeuR.png

Opublikowano

Dokladnie nie znam nazwy leku, ale dziala on w ten sposob ze zatrzymuje biegunke w takim stopniu ze wogole nie trzeba chodzic do toalety ,tzn. nie goni do toalety.

@ Hmm, musze recepte do reki wziasc a nie wiem gdzie ja polozylem. Poczekam az mamusia z pracy wroci :P

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...