Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana hasła do komputera gdy się go nie zna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Dzisiaj pokłóciłam się z ojcem i mi założył hasło na komputer. I w tym rzecz, że go nie znam. Da się jakoś dowiedzieć jakie to hasło lub go skasować ? Coś słyszałam, że gdzieś w rejestrze jest zapisywane czy coś w tym stylu jednak nie wiem czy to na pewno jest prawdą. Chciałabym mu zrobić na złość i udowodnić mu, że ze mną nie wygra. :D Przecież to ja siedzę przy tym kompie nie on.

Na prawdę proszę o pomoc. To sprawa życia i śmierci. ^^

Rynthym rynthym. :D

Opublikowano

Jeśli już ojciec ci zrobił hasło, to wiedz, że już jest bardzo źle. Jeśli masz płytę z systemem, to reset password.

Opublikowano

Uzależniony pokemon, który nie przeżyje bez Fejsbuczka, Foteczki, Naszej Klasiuni .

Może ojciec miał powód by nałożyć ci hasło ? Może zachowałaś się jak wyszczekana gówniara nie okazując mu szacunku ? Jeśli tak to nie dziwi mnie jego reakcja :).

Wróćmy do teematu. Myślisz, że jak odszyfrujesz hasło i wejdziesz na kompa to będziesz lepsza ? Oj, wtedy możesz się srogo zawieść jak ojciec zwinie ci zasilacz czy tez zablokuje neta :). Bo wątpię, że komputer bez neta jest dla ciebie przydatny.

Radziłbym ci okazac wiecej szacunku rodzicom i szczegolnie ojcu. No i wykonywac swoje obowiazki bo pewnie przez to wywiazala sie klotnia.

jqeuR.png

Opublikowano

Uzależniony pokemon, który nie przeżyje bez Fejsbuczka, Foteczki, Naszej Klasiuni .

Może ojciec miał powód by nałożyć ci hasło ? Może zachowałaś się jak wyszczekana gówniara nie okazując mu szacunku ? Jeśli tak to nie dziwi mnie jego reakcja :).

Wróćmy do teematu. Myślisz, że jak odszyfrujesz hasło i wejdziesz na kompa to będziesz lepsza ? Oj, wtedy możesz się srogo zawieść jak ojciec zwinie ci zasilacz czy tez zablokuje neta :). Bo wątpię, że komputer bez neta jest dla ciebie przydatny.

Radziłbym ci okazac wiecej szacunku rodzicom i szczegolnie ojcu. No i wykonywac swoje obowiazki bo pewnie przez to wywiazala sie klotnia.

No bardzo mi przykro jednakże mi nie chodzi o to, że ze mnie taki straszny pokemon i jestem tak baardzo uzależniona od komputera i nie dam sobie bez niego rady !! Nie wiesz ? Nie wypowiadaj się człowieku jeżeli nie znasz sytuacji na 100%.

Ja sobie poradzę bez komputera jednak mi chodzi o sam fakt, że on zmienił. Rozumiesz ? Czy łatwiej wytłumaczyć ?

Zakładając 'pewnie' dużo nie zyskasz bo to co napisałeś nie pokrywa się z prawdą w żadnym procencie. A bez kabelka do internetu sobie poradzę. ;)

Opublikowano

Skoro zmienił hasło to musiał mieć jakiś powód. Może niedopełnienie obowiązków czy też olewanie ich ? Nic bez powodu się nie dzieje ;).

Hasło można zresetować programem ntpasswd.

jqeuR.png

Opublikowano

Dobrze jednak ja napisałam abyś w ten sposób i na ten temat się tutaj udzielał ? Nie.

Temat do zamknięcia już sobie poradziłam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...