Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INNE] Legendarny Program na HP NoLimit

Exploit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat już nie raz był poruszany i zawsze ta sama odpowiedź...zawsze każdy pytał jak przeżyć każde solo na żylecie będąc pod ostrzałem i każdy zawsze odpowiadał, że nie ma chuja żeby było coś na hp a ja wam mówie, że jest i programik pałęta się po pl3...lata na nim zuo lata i next -.-

Co prawda główny bohater dzięki jak zwykle tajemniczej personie w postaci niejakiego Devil'a pożegnał się już na dobre z głównym kontem a pare innych osób z zuo minutę po opublikowaniu filmu z całego wylotu zostało poblokowanych ale jak widać program istnieje więc proszę nie wciskać kitu, że nie ma albo się tak nie da bo wystarczy polecieć na mmo na pl3 i zmierzyć sięz klanem next, który od paru dni panoszy się jak krowa na wypasie :rolleyes:

Dla niedowiarków filmik z przecieku :huh:

http://www.youtube.com/watch?v=TJyWv9qo_CQ&feature=youtu.be

Net & VPS

1851169868.png1856743223.png

...:::Tanie Botowanie na VPS:::...

...:::Tanie Konta FE na CZ3:::...

...:::W wolnych chwilach bugowanie dronów za free:::...

Opublikowano

Łatwo nie będzie...chyba że Kohajse da Ci swój bo jemu już się raczej nie przyda xD a czy to NoLimit czy NoHit to niewielka różnica skoro na minimum hp palisz sobie papieroska i patrzysz jak inni marnują na Ciebie białke i makaronik :P

Net & VPS

Opublikowano

Bez obaw, z nieoficjalnego ale potwierdzonego źródła wiem, że wsumi są trzepane 3 klany z mmo na pl3 a które to chyba większość się domyśla ale zapowiada się niamały syf na mmo :D

Net & VPS

Opublikowano

ten program jest dość popularny już ;-) kosztuje jak kerkava, może troszkę taniej, ma dobrą funkcję jeszcze że jak masz 120129412407124 osłon to tym programem tylko w hp bijesz bez ćmy czyli zostaje Ci 0hp i full osłon ;D

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

nie chce wyjść na pokemon ale poprosiłbym o nazwe tego programiku nawet na pw jeśli nie chcecie żeby coś z tym zrobili, za namiary na ten programik mogę nawet zapłacić:D

Net & VPS

Opublikowano

No i huj jestem w klanie next i tylko 3 osoby na tym latają/latały ( nie ma mnie kilka dni na TS więc nie wiem ) więc niech autor tematu nie wypowiada się na temat czegoś o czym nie ma zielonego pojęcia -.- . Co z tego ze cały klan ma taki programik tak samo jak i sposób na palladium jak wy i tak go nie dostaniecie . Jak już powiedziałem tylko 3 osoby z next na tym latają więc nie pierdol głupot że cały klan bo tą wypowiedzią obrażasz i mnie . Mam nadzieje że wiecie już jak skołować palladium bo dałem wcześniej info że jest taka możliwość ;p

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

@UP

1. Skoro nie ma cie na TSie przez 3 dni to nie wiesz czy reszta klanu nie zaczęła na tym latać więc nie pisz jak nie wiesz ;)

@topic

HP nolimit/nohit? NIEMOŻLIWE! Pudła na filmiku mogły być zbiegiem okoliczności to niczego nie udawania. Wszystkie hity dzieją się po stronie serwera więc... jak ktoś chciałby mieć nieograniczone HP to musiałby włamać się do BugPointu, chociaż kto wie, kto wie :D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

UP jeżeli by to był zbieg okoliczności nie dostał by blokady na konto :)

Bo bp nie banuje jak zobaczy filmik tylko sprawdza co się z kontem dzieje :)

Opublikowano

Osoba wymieniona w pierwszym poście postarała się o to żeby nie tylko kohajse ale i większość mmo dotsała bana bo niestety ale mieli pecha,że w wylocie uczestniczył też jeden z adminów:)

Net & VPS

Opublikowano

@UP Według mnie, BP po prostu przeraziło się że włamali się na ich beznadziejne serwery i mogą usunąć każdego gracza z bazy danych lub dać sobie rangę administratora.

"

Bo bp nie banuje jak zobaczy filmik tylko sprawdza co się z kontem dzieje" - nie sądzę, BP banuje jak tylko ktoś napisze o jakimś cheaterze w grze, nie ważne czy ma golca FE czy phełke i tak da bana bez sprawdzania (założę się że 3/4 banów jest niesłusznych).

@topic proszę moda o zamknięcie ponieważ temat nie ma większego sensu.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ehh, ta ślepa wiara neo -,-

Jeżeli byłaby możliwość to już dawno ktoś napisałby taki program i zarabiał majątek. Czy to iNk, czy to gahn (chociaż to kpina, nie programista), czy tam nawet Ivan

Opublikowano

@UP

1. Skoro nie ma cie na TSie przez 3 dni to nie wiesz czy reszta klanu nie zaczęła na tym latać więc nie pisz jak nie wiesz

Czy ja ci powiedziałem ze nie wiem co się w klanie dzieje ? Żal poprostu ... a co do programu to można go znaleźć w internecie to znaczy inaczej ... można znaleźć jego twórcę który po napisaniu do niego wiadomości udostępnia ci programik na 1 ID czy IP nie wiem dokładnie ...

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

ten program jest dość popularny już ;-) kosztuje jak kerkava, może troszkę taniej, ma dobrą funkcję jeszcze że jak masz 120129412407124 osłon to tym programem tylko w hp bijesz bez ćmy czyli zostaje Ci 0hp i full osłon ;D

i gdzie niby mozna go kupic?

Opublikowano

@kamieniarz to wy na swoim przewspaniałym ugje jeszcze go nie macie??

@top autko z pl1 na czymś podobnym latał, a potem wpierdolili mu bana na 30 dni.

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

@top autko z pl1 na czymś podobnym latał, a potem wpierdolili mu bana na 30 dni.

Ten debil to się nie nauczy że jak się pakuje kase nie używa się programów :D no ale cóż głupich się nie sieje sami sie rodzą ...

@Topic ... szkoda mi trochę tego KOHAJSE fajnie się z nim palladium czyściło ;P I tak kupi nowe konto ^ ^

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Tak jak w temacie prosiłem, żeby nie walić beznadziejnych tekstów typu nie ma/ nie da się i chuj wie co jeszcze tak proszę moda o zamknięcie gdzyż co chciałem to udało mi się już zdobyća większość wypowiedzi nie ma najmniejszego sensu i tylko spam się produkuje :D

Net & VPS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...