Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

strona z ankietami

Razzac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Dzisiaj zaczynam kodować nową stronę. Kojarzycie AW surveys? Tak,ten scam. Ja robię coś podobnego tylko że skierowanego dla polaków i wypłacalnego.

Na mojej stronie będzie się wypełniać ankiety z innych krajów przez proxy,google translate i fałszywe karty kredytowe - wszystko udostępniam ja. Nie będzie do tego potrzeba żadnej wiedzy.

Chciałem się Was zapytać:

-jakie powinny być nagrody? Moja sieć zabrania nagród pieniężnych. Myślałem o monetach do metina,jakieś gift cody do minecrafta itp a dla najaktywniejszych i mających dużo poleconych np komputer.

-ile punktów przeliczalnych na pieniądze powinno być za ankiete? 1zł starczy?

-ile % z zarobków poleconych?

Podajcie takie odpowiedzi żeby strona Was satysfakcjonowała i żebyście polecali ją znajomym.

Pozdrawiam

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Z poleconych 15% jezeli za ankiete 1zl to to bedzie dobra stawka te 15%.Nagrody - doladowania 10,25zl do telefonu i na paypala i gift cody do minecrafta, monety do metina radzilbym nie . 1zl w zupelnosci wystarczy za ankiete kto bedzie chcial ten bedzie zarabial kto nie to nie. Oczywiscie w miare rozwoju strony bys dodawal lepsze nagrody zeby zachecic ludzi do wypelniania ankiet. Co do strony to mam jeszcze jakies male propozycje gg znasz

PS. czekam chociaz na 20zl za filmy <3

GaimdKk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...