Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja] Działy do Single Player

ObiOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jak wskazuje tytuł tematu chciałbym zaproponować kilka działów do Single Player. Forum Single Player, ma bardzo mało działów. Nie dawno został dodany tam dział Assassin'S Creed, lecz jak na razie tylko Ja, Nemesix, Epean jesteśmy tam praktycznie tymi spamerami, co zakładają działy i się udzielają. W innych działach, czyli Kody do gier, Problemy z grami i Download, ostatnie wypowiedzi były parę dni temu, a w szczególności do Kodów ponad tydzień. Dział potrzebuje podpory, którą możemy mu dać tworząc tam nowe działy. Zawsze znajdzie się grupa użytkowników grająca w tą grę.

Z działów jak na razie przyszło mi do głowy:

-ARMA II

-Batman Arkham City

-Batman Arkham Asylum

-Wiedźmin

-Wiedźmin 2 Zabójcy królów

-Wspominany w innym temacie Mass Efect

-Saga The Elder Scrolls (Sądzę, że ma chyba najwięcej graczy z tych wszystkich gier)

-Saga Gothic

-Saga Resident Evil

-Saga Fallout

-Allan Wake

-Gears of War

-Halo

-i inne jakie tam mogą być, żeby wspomóc dział, by był taki jak np. MMORPG :)

Mam nadzieje, że coś z tego będzie.

Pzdr, Obi.

Opublikowano

-Saga The Elder Schools (Sądzę, że ma chyba najwięcej graczy z tych wszystkich gier)

The Elder Scrolls!!!!!!

tak po za tym to dobry pomysł

Opublikowano

Trochę tego chyba za dużo :) ja osobiście raczej nie mam nic przeciwko, może jakoś to by rozruszało dział SP, który jest małym działem :)

Ale tak czy tak raczej nie przejdzie, bo było to już przerabiane i RMCF na razie się nie zgodził, może jeżeli dział Assassin będzie się dobrze rozwijał to może wtedy. Ale z drugiej strony, jeżeli te dane działy mają mieć po 2-3 tematy przez miesiąc to jest to bezsensu. Jedynie stworzyć najbardziej zasłużone gry (np: Fifa / Gothic itp.)

Dobry pomysł.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Polecam tylko :

- Gothic

- Wiedźmin

- Elder Scrools

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

W sensie, że małe działy jak w "Inne MMO"...

-ME3

-Gothic

-Wiedźmin

-Fallout

-TES

I żadnych Fif/ ścigałek, to ma być epicki dział! :D

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

@Up: Dlaczego nie FIFA?? To także epicka gra.. Ale jak zawsze administracja nie ma ambicji do rozwijania forum, więc nawet jeden dział nie powstanie..

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

Była już taka propozycja . Ja jestem oczywiście na wielkie TAK , ale administracja to odrzuci . To jest cud że AC dodali bo był konkurs , jak by go nie było to nawet by nie dodali . Może w dalekiej przyszłości , ale teraz na pewno nie zrobią .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Sugestia odrzucona, był ostatnio konkurs, te działy były zgłaszane, nie wygrały, oznacza to również, że jest nimi małe zainteresowanie.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...