Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BUG] HP

Daniel11l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak

1.szukacie aliena

2. Ciągniecie aliena w strefe na ok. -11

3.Ubijacie aliena w strefie

4.Mamy całe hp

5.enjoy

Na leonku działa :)))

proszę o -5 % :)

Opublikowano

ale śmieszne niby za co dostajesz hp chyba że tranfer energi ale wtedy kryche musiałbyś klepać coś gupi ten twój bug śmierdzi wałem

ACTA?-NIE!!!

Opublikowano

to pewnie jeden z tych głupich żartów jakie sie pojawiły po odejściu kilku forumowiczów którzy zamieszczali tu większość bugów i hacków ewentualnie uwierzę jak filmik wstawisz bo zauważyłem że ostatnio bugpoint szwankuje np. niepublikują już info o bot userach czyli jak narazie zawiesili działalność w sprawdzaniu kont ale to może tylko zmyłka dobra rozpisałem sie a tu nie o to chodzi daj movie's na YTbe to i belive

ACTA?-NIE!!!

Opublikowano

to i belive może sam spróbuj a nie czekasz na gotowca, ja pierdole co za rozpierdol sie tu robi -.-

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

Działało mi Gdy próbowałem bugować palladium Poleciałem leonkiem na żylecie z alienem (ponieważ bug na palladium dalej działa tylko cos trzeba z alienem zrobić :) ) Zaznaczyłem alienka lece w strefe i go ubijam :D i Full hp :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...