Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA]Stare serwery Metin2

KeN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich użytkowników tego forum.

Założyłem ten temat z pytaniem,czy ktoś pamięta stare serwer metin2 typu NewLongju,CsYt2,FinaLongju ?

Były to 3 pierwsze serwery na których grałem,i 3 pierwsze serwery na jakich grałem.

Do tej pory,kiedy popadały tamte serwer nikt nie potrafi postawić jednego dobrego chociaż ciut podobnego do tych wymienionych wyżej.

No cóż,bo na takim nowym odzwierciedleniu NewLongju czy CsYt2 zagrało by pół polski grającej na prywatnych serwach.

Może ten temat da coś do myślenia twórcą,możecie z tego tematu skorzystać zrobicie taki serwer to jest + dla was bo wiadomo IS,jak i dla nas(graczy)będzie nam się przyjemnie grało ;)

Opublikowano

Gościu, świetność serwerów csyt2, newlongju, longju etc. nie polegała na tym, że były wyjątkowe...

W tamtych czasach mało kto umiał postawić serwer, jeżeli już ktoś umiał postawić to stawiał na hamachi i graczy dużo nie było. Te serwery działały 24/7 w związku z czym dla każdego było to sensacją. Serwer na którym IS jest u handlarki (właśnie to usłyszałem gdy dowiadywałem się o privach, że wszystko z is jest u handlarki) myślę, że to było głównym powodem dla którego ludzie grali na tych serwerach. Coś nowego, innego niż pl gdzie wszystko jest takie trudne. Po jakimś czasie jednak zaczęły wychodzić coraz to nowsze privy i graczom już to wszystko spowszedniało dlatego też jeśli by powstał identyczny serwer jak csyt2 nie będzie miał dużej ilości graczy. :)

Pozdrawiam.

CX7Rrj.png

Opublikowano

@2up

No tak,ale taki serwer jak CsYt2,grało by na nim mnóstwo osób,a nowości tam dużo nie było,a teraz każdy priv po 15 broni 15 zbroi do znudzenia już to..

Opublikowano

Taaak, czasy newlongju, to świetne czasy, chyba każdy kto grał to nie zapomni, próbowania wejścia na serwer by wbić marne 3%, w ogóle wtedy ItemShop w grze, WOW, Wszyscy w szoku, tak jak w powyższych postach, tak jest, serwery zafascynowały tylko i wyłącznie ItemShop'em dostępnym za darmo w grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...