Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem][POMOCY] MC Sie zacina [1.2.4]

KillFrenzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem, gdyz mialem minecraft 1.1.2 zainstalowalem w nim optifine i zero laga, pozniej wszedla aktualizacja, chcialem zainstalowac optifine i mialem black screen dalem sobie spokoj, i dzisiaj znowu wszedla aktualizacja i znowu mi sie tnie i to gorzej, zadne ustawienia grafiki mi nie pomagaja, \ ja chce pograc w mc... tylko sie nie da... ah... te uzaleznienia..

Sygnaturka...kiedys tu bedzie...

:D

Opublikowano

lol, po 1 optifine to bardziej pomoc do gry niż mod

po 2: napisał przecież ze nie może grac z powodu wysokiego klatkowania

więc, gdyby ktoś miał linka do optifine'a na wersję 1.2.4 to bardzo proszę o podesłanie ;)

Opublikowano

Jeszcze nie ma Optifine pod 1.2.4. Trzeba czekać od 2 - 3 dni po wyjściu danej aktualizacji.

Myślę, że temat można zamknąć z powodu braku linków (braku danego modu).

Zapraszam na Cyber Craft

IP: 31.11.250.84

No-Hamachi

No-Premium

No-Dedyk :(

Są magiczne kamienie jak u Qusima tylko bez limitów i serwer bez premium ! :D

Opublikowano

Witam, mam problem, gdyz mialem minecraft 1.1.2 zainstalowalem w nim optifine i zero laga, pozniej wszedla aktualizacja, chcialem zainstalowac optifine i mialem black screen dalem sobie spokoj, i dzisiaj znowu wszedla aktualizacja i znowu mi sie tnie i to gorzej, zadne ustawienia grafiki mi nie pomagaja, \ ja chce pograc w mc... tylko sie nie da... ah... te uzaleznienia..

Jak masz black screen to usun w minecraft.jar Folder o nazwie META-INF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...