Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] _WinHttp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Napisałem bota w ie.au3 niestety nie działa on przez to że ie.au3 nie działa na nowszych explorerach :( dowiedziałem się w sieci że istnieje coś takiego jak _WinHttp a autoit3 i można w nim napisać "bota". niestety nie miałem jeszcze do czynienia z tym ;( na necie nie mogę znaleźć tutka Pl. mógłby ktoś pomóc coś podesłać ?? byłbym wdzięczny :)

Opublikowano

Szukasz tutorialu lub kursu w języku polskim do UDFa napisanego w języku skryptowym implementującego funkcje WinApi służące do obsługi serwerów w latach 90.

Nie, nie istnieje żadny kurs do tego po polsku.

Aha, żeby nie było - AutoItowe WinHTTP całkiem dobrze się do takiego botowania nadaje. Łatwiej byłoby jednak w IE.au3, a - jeśli naprawdę nie działa - spróbuj w FF.au3, które to polecam ( ale wyłącznie gdy IE.au3 nie chce w żaden sposób ruszyć) .

Tutorial ( i opis biblioteki ) WinHTTP znajdziesz na MSDNie. Oczywiście w języku angielskim .

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/aa384081

Tutorial FF.au3 by hfaua znajdziesz w liście najważniejszych tutoriali, przypięty topic na tym forum.

Ta sygnatura jest pusta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...