Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineCreep [Dedyk][FreeBuild][Non Premium][24/7] ;)

Ridzov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

animals.png

Typ: [FreeBuild + Survival]

Adres IP: 176.9.92.111:25620

Status:

status.png?ip=176.9.92.111&port=25620

informacje.png

Sloty: 30 na początek

Whitelista: no.png

Potwory: ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: ok.png

team.png

Skrzeko

Shrek

Qba

Hooltras

pluginy.png

Jak wejdziesz, to się przekonasz :)

inne.png

Na serwerze panuje świetna atmosfera, wejdz i zagraj a napewno nie pożałujesz :)

Warto obejrzeć galerię

:)

banner1.jpg

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

godzina na ip.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Wiec tak, nie polecam serwa. Mam nick: HypnoticMan i dostalem "bana" poniewaz powiedzialem ze admini nie maja Pirata ... To juz widac ze admini to dzieci. Jedyny ogarniety admin to Qba. A admin zbanowal mnie za to ze powiedzialem ze nie ma premium ... Wiec jesli czytaja to: Shrek, skrzeko to powiem wam ze lepiej mnie odbanowac bo za to ze powiedzialem zebyscie sobie kupili premium od razu ban musi byc? Pewien uzytkownik powiedzial ze niby "Maja prawo nie miec premium." hmm.. no tak. Moga nie miec premium. Moze nie maja pieniedzy, ale na dedyk jakos wydali. Ale nie maja prawa miec pirata. Wyobrazcie sobie takie cos: kupujecie komputer za 3000zl, tworzycie program i poswiecacie na to cale dnie a tu nagle ktos sobie pobiera sobie wasz program za darmo. Czy to jest fair? Ludzie, pirat jest po to zeby testowac gre i pozniej ja kupic. A nie po to zeby grac za darmo. Rozumiem, wkurzylem adminow. I za to bardzo przepraszam, ale przemyslcie sobie to ... I moze bedziecie odkladac np. 3zl kieszonkowych i zbierac tak na premium. Duzo nie kosztuje. Moge wam w tym pomoc. I jeszcze raz bardzo was przepraszam :( Zachowalem sie troche nie fair. Ale wy tez nie zachowaliscie sie dobrze ;)

Pozdrawiam,

HypnoticMan/FineMine

cb6435461e3a7c13f90c4db36d8c10e2.gif?1332754697

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...